Lehet valami rossz hatása annak, ha úgy mosok hajat, hogy egyáltalán nem zsíros?
Szóval amióta használom a ricinus olajat, azóta még inkább száraz a hajam; előtte olyan 4-5 naponta mostam de amióta használom(kb. 2-2,5 hónap), ez az időszak egy hétre tágult-vagyis egy hét után sem zsírosodik a hajam, semmi.. mintha 2 napja mostam volna..
Szóval nem lesz baja a fejbőrömnek, vagy a hajamnak, ha nem várom meg míg kicsit zsírosodik, hanem csak így mosom meg???
Kicsit féltem, hogy valami természetes biológiai folyamatot borítok így fel, és nem is tudom, előbb-utóbb valami történik vele.. nem tudom..
Igen, én is így gondoltam, hogy attól függetlenül hogy nem akar zsírosodni, attól még 'csupa minden' tapad meg rajta és 'piszkos', csak furcsálltam, hogy mi történt vele; meg gondoltam hátha valakinek hasonló a haja, akkor biztos tud ilyen téren tanácsot adni, vagy kisegíteni, hogy nem lesz-e ettől valami probléma a hajammal, vagy a fejbőrömmel..
De akkor megnyugodtam!:)
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!