Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek van ősz hajszála, a...

Akinek van ősz hajszála, a hajfestés után a festék az ősz hajszálakat mindig világosabbra fogja be? Vagy csak a BES festék ennyire rossz?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem előző festékeknél is jártam-e így, most vettem először BES festéket fodrászkellékesbe. Kávébarnára van egyébként befestve, és az ősz hajszálaim szinte aranybarnák benne...:(
2012. jan. 24. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Lenőtt ősz haj esetén tőfestést kell először alkalmazni, ami annyit jelent, hogy először ott kened be csak ahol ősz, a tövénél, majd ... nem akarok hülyeséget írni:D de egy kis idő után kb negyed óra múlva fested be a végét, így nem fog elütni a két szín.

fodrásztanuló 19l :)

2012. márc. 9. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
értem. mindig a tövénél kezdem, nem szoktam várni negyed órát mondjuk míg felviszem a végekre is...de a fodrászom sem..és csak azóta veszem észre hogy világosabbra fogja be az egyébként ősz hajszálamat, amióta Bes festéket használok...úgyhogy azt hiszem váltani fogok. :/
2012. márc. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!