Itthon szeretnék készíteni bőr radírt. Miből készítsek ami valóban nagyon jól használ?
Ha lehet írjátok le melyiket miért, milyen időközönként, milyen arányba keverjem a dolgokat, és mennyire vált be nektek. Fiú vagyok, lehet kicsit ,,b?zisnak,, tűnik a kérdésem de szükségem lenne a segítségetekre. Előre is köszönöm.
Üdv. Norbi
Olívaolaj + cukor. Olyan állagúra keverd, hogy ne legyen túl folyós, de ne is legyen száraz és egyszerre csak 1 adagot csinálj. Lehet, hogy írni fognak itt olyat, amihez só kell, de olyat ne használj! Az apró szemcsék amúgy is kicsit felsértik a felső hámréteget, a só meg még ki is marja.
Ha van otthon tonikod, akkor használd azt a radírozás után, utána pedig hidratáló krémet. Bár az olívaolaj miatt amúgy sem fog nagyon szárítani szerintem.
Nekem is az olívaolaj+cukor vált be legjobban. Én egy kicsi, mély tálba szoktam tenni cukrot kb. 2 teáskanálnyit és ehhez adagolom óvatosan az olívaolajat. Közbe kevergetem, hogy lássam, milyen lesz az állaga.
A legfontosabb: mindig csak egy keveset adj hozzá!
Ebből nekem bőven elég lesz az arcomra és a kezemre a radír. Ha már úgyis össze maszatolom a kezem, le szoktam radírozni a végén azt is. Utána sokkal puhább és selymesebb a bőröm.
Sót tényleg ne használj, könnyen kimarja a bőrt, az pedig nagyon rossz!
Nekem két módszer is bevált:
1. Éjszakára fogkrémet kentem az arcomra, reggel szép lett tőle
2. Élesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!