Milyen krémet készítsek ha kosár tortát szeretnék készíteni? Olyan kellene ami jó kemény, nem folyik.
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 06:43
1/3 anonim válasza:
Főzött krémet. (Igaz , nem tudom, hogy milyen a kosár torta). Ha kemény kell: 0,5 tej, 5 kanál liszt, 250gr Rama margarin+cukor izlés szerint+ íz amilyent szeretnél.
2/3 anonim válasza:
Ha a fenti főtt krémet búzadarával készíted,ami, ha kihűlt géppel kevered össze a vajas/margarinos keverékkel,
még stabilabb krémet kapsz.
ezt is lehet, aromákkal, kávéval, kapuccsinóporral, kakaóval,ételfestékkel színezni, ízesíteni.
ha mégis lazább kellene, akkor 2, gőz fölött nagyon keményre vert tojásfehérjehabbal (kihűtve) lazíthatod is.
3/3 anonim válasza:
Csak főzött krém jöhet szóba (pláne,ha meleg van):
Én ezt szeretem:
3 dl tejből és (akármilyen) főzős pudingból kemény pudingot főzök, majd kihűtöm. Közben 20-25 dkg margarint habosra keverek 10-15 dkg cukorral, 1 van. cukorral. Ha teljesen kihűlt a puding, a kettőt összekeverem.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!