Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen krémet készítsek ha...

Milyen krémet készítsek ha kosár tortát szeretnék készíteni? Olyan kellene ami jó kemény, nem folyik.

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 06:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Főzött krémet. (Igaz , nem tudom, hogy milyen a kosár torta). Ha kemény kell: 0,5 tej, 5 kanál liszt, 250gr Rama margarin+cukor izlés szerint+ íz amilyent szeretnél.
2011. jún. 6. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a fenti főtt krémet búzadarával készíted,ami, ha kihűlt géppel kevered össze a vajas/margarinos keverékkel,

még stabilabb krémet kapsz.

ezt is lehet, aromákkal, kávéval, kapuccsinóporral, kakaóval,ételfestékkel színezni, ízesíteni.

ha mégis lazább kellene, akkor 2, gőz fölött nagyon keményre vert tojásfehérjehabbal (kihűtve) lazíthatod is.

2011. jún. 6. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak főzött krém jöhet szóba (pláne,ha meleg van):

Én ezt szeretem:

3 dl tejből és (akármilyen) főzős pudingból kemény pudingot főzök, majd kihűtöm. Közben 20-25 dkg margarint habosra keverek 10-15 dkg cukorral, 1 van. cukorral. Ha teljesen kihűlt a puding, a kettőt összekeverem.


Üdv!

2011. jún. 6. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!