Nektek milyen tapasztalataitok vannak a ricinus olajjal kapcsolatba? Tényleg eltömiti a pórusokat? és ha igen, azt hogy lehet rendehozni, vagy az mennyire súlyos?
és hogy használod, kedves első? :) mennyi ideig van rajta, hogy kened rá, hányszor egy héten? honnan szerzed be? kevered valamivel?
sajnos nekem borzalmasan hullik a hajam, most is kb a fele kihullott sztem... szted segít? nagyon kéne valami.. minden részlet érdekel!
köszönöm :)
18L
20 éves vagyok :) Gyógyszertárból szerzem be 100ml 335Ft nálunk. Heti 2x használom. 1 evőkalán ricinusolajat + 1 evőkanál rozmaringolajat + 5-10 csepp rozmaringolajat felmelegítek, a fejbőrömbe masszírozom 10 percen keresztül, zacskót és zuhanysapkát húzok rá, majd 5 órán keresztül rajta hagyom. Ez után 2x samponozom+balzsam. Nekem az elején hullott tőle egy kicsit, de utána már nem és dúsabb lett, mint azelőtt :)
De ezek mellett használok a hajamra kókuszolajat meg hajvégápolókat napi 3x. Napi 3-4 liter folyadékot iszom és naponta eszek zöldségeket és gyümölcsöket. Minden nap 15 percet masszírozom még a fejbőrömet is és 3-4 havonta vágatok a hajam végéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!