Festett szőke lányok! Mit használtok hogy szép csillogó selymes legyen a hajatok? Eléggé száraz a hajam. Nem értem, sok szőke lánynak ugy csillog.
Szia!
Nekem sokat volt szőkítve, ezért nekem is elég száraz lett. Sajnos a vége, olyan 10 centis részen eléggé rossz állapotú, de nem akarom addig levágni, amíg lejjebb nem nőtt. Viszont egy ideje használok pár cuccot, ami elég jól hat! Leírom neked ezeket, hátha neked is segít!
Egyrészt ha szőkített a hajad, érdemes Schauma Silver Reflex hamvasító sampont használni, mert szép fényt ad a hajnak! Én ez kb. hetente egyszer (minden második hajmosásnál) használom. Utána száraz hajra való Gliss Kur hajbalzsamot használok, ami szerintem nagyon jó! Selymes lesz tőle a haj és egészséges! Utána ritkán szoktam használni hajpakolást. Ha épp nem használok hajmosásnál hajbalzsamot, vagy valamiért még nem szükséges a hajmosás, de száraz és töredezett a hajam vége, akkor Gliss Kur vadrózsás balzsamot szoktam rá spayzni (ezt lehet száraz hajra is). Úgy érzem nem viszem túlzásba a hajápolást, mert ezt nem szoktam mindet egyszerre használni, csak azt amelyikre épp úgy gondolom, hogy szüksége van a hajamnak! (Ez függ az időjárástól is.) Viszont azt tartsd szem előtt, hogy sajnos a szőkített hajjal elég sok a macera!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!