Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz végű hajra mi jött be...

Száraz végű hajra mi jött be nektek? Festett szőke a hajam, iszonytosan száraz. Esetleg oliva olajat használ rá valaki, mikor hatott?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ricinus olajjal kenem be egy héten 1X (ált. szombaton ha nem megyek sehova) És egész nap rajtahagyom, majd kimosom. Az eredmény már azonnal látszik pár napig, a 3.hét óta mindig ragyog. Persze ezt éjszakára is felkenheted, csak kell hozzá valami hozzávaló sapi, ne legyen olyan a párnád. Esetleg kukászacskó:D
2009. máj. 25. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
vegyél gliss kur pumpás balzsamot nem kell kimosni,,,jah és nézd hogy melyik való festett hajra
2009. máj. 25. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Hát igen a festék, főleg a szőke jobban szárítja és roncsolja a hajd. Azt tudni kell, hogy mindenképpen legalább heti 1 alkalommal legalább 1 órás pakolás kell a hajadra, hogy rendbehozza és persze rendszeresen hasznélni, hogy ne száradjon. Én gliss kur balzsamot használok, ezt 3 óráig hagyom a hajamon meg persze házi pakolást is. Avokádó-tojás-olivaolaj kominációs pakolást, amit szintén 3 óráig hagyom a hajamon.

Az avokádó és a tojás hidraltálja és táplálja, fényessé teszi a hajat.

Én ajánlom mind a két pakolást.

Ami nagyon fontos még,bármilyen pakolást teszel is a hajdra mindig tegyél a fejedre fürdősapit és jól bugyoláld be a fejedet törölközővel, hogy melegen tartsa, mert akkor jobban kifejti a hatását. És minél tovább hagyod a hajdaon a pakolást, annál jobban beszívja a hajd és az csak jobb de én max 4 óránál többet nem hagyom, eddig ez volt a több.

A hatás..sokkal fényesebb, lágyabb, selymesebb és hidraltált a hajam:) örülök is neki, bár nekem a hajmosás egy fél napos tortúra, mert akkor mind két pakolást teszem rá.

Jah és én simán oliva olajat nem szoktam a hajvégre kenni, de szerintem ez se rossz ötlet, bár én kihagyom.

2009. máj. 25. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Mikor szöke voltam elsösorban a hajfestékre figyeltem oda, a Nutrise hajfestékeket hasznàltam, soha nem volt szükségem pakolàsra, nem volt szàraz a hajam! Bàr lehet hogy szerencsés hajfelépitésem volt! Amit most sikeresen elcseszett a fodràsz, violetböl akartam vilàgosbarnàt, leszivatta, befestette, azota szàraz volt a hajam! Sogornöm ajànlotta hogy olivaolajjal kenjem, nekem bevàlt! Szökére jo a tojàsos-mézes-olivaolajos pakolàs is!
2009. máj. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!