Száraz végű hajra mi jött be nektek? Festett szőke a hajam, iszonytosan száraz. Esetleg oliva olajat használ rá valaki, mikor hatott?
Hát igen a festék, főleg a szőke jobban szárítja és roncsolja a hajd. Azt tudni kell, hogy mindenképpen legalább heti 1 alkalommal legalább 1 órás pakolás kell a hajadra, hogy rendbehozza és persze rendszeresen hasznélni, hogy ne száradjon. Én gliss kur balzsamot használok, ezt 3 óráig hagyom a hajamon meg persze házi pakolást is. Avokádó-tojás-olivaolaj kominációs pakolást, amit szintén 3 óráig hagyom a hajamon.
Az avokádó és a tojás hidraltálja és táplálja, fényessé teszi a hajat.
Én ajánlom mind a két pakolást.
Ami nagyon fontos még,bármilyen pakolást teszel is a hajdra mindig tegyél a fejedre fürdősapit és jól bugyoláld be a fejedet törölközővel, hogy melegen tartsa, mert akkor jobban kifejti a hatását. És minél tovább hagyod a hajdaon a pakolást, annál jobban beszívja a hajd és az csak jobb de én max 4 óránál többet nem hagyom, eddig ez volt a több.
A hatás..sokkal fényesebb, lágyabb, selymesebb és hidraltált a hajam:) örülök is neki, bár nekem a hajmosás egy fél napos tortúra, mert akkor mind két pakolást teszem rá.
Jah és én simán oliva olajat nem szoktam a hajvégre kenni, de szerintem ez se rossz ötlet, bár én kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!