Hogy lehet minnél hamarabb és egyszerűbben megnöveszteni a hajat?
én már 5dikes korom óta növesztem(most vagyok 12es) és nem nő meg pedig annyira szeretném már ha a derekamig érne ..15-20 cm-t kéne csak nőnie de hiába a levágatás még többet kell várnom (főleg mikor levágattam és ahogy az a 1-2 cm visszanőtt abba a pillbe anyu kitalálta h menjünk fodrászhoz szóval mindig az a 1-2 cm nőtt vissza ami lelett vágva..) így is úgy is töredezik a hajam vége akármit teszek..
azt hallottam hogy az A vitamin az ami jót tesz a hajnak de az mikben található meg? és hogy lehet azt felhasználni?
és ezt hogy?
hajmosás után kell használni és le is öblíteni??(a többi válaszoló is tájékoztasson mer buta vagyok :S)
Disznózsírral.
Ricinust úgy kell, hogy két evőkanállak teszel egy pohárba aztán egy evőkanál olajat is teszel bele, összekevered majd felviszed a hajhagymáidra, azaz a fejbőrödbe. Én 5 órát szoktam rajta hagyni. Teszek rá alufóliát aztán törcsit.
Utána jó alaposan kimosom.
Az élesztőtabletta használata, sokat segít. Nekem megállt tőle a hajhullásom is, a körmöm is megerősödött. Most már 1 hónap után látszik is az, hogy kezdett nőni :D
Nagyon ajánlom...persze csak kitartással lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!