Én látom rosszul vagy tényleg sz. R ez a kozmetikus?
Tegnapelőtt mentem el kozmetikushoz és egy sima arctisztító kezelést kértem+szemöldök igazítás...
Mielőtt elkezdte direkt kiemeltem, hogy a mitesszereimet nyomkodja ki jól, mert tele van a fejem vele. Erre mikor haza értem semmivel sem volt szebb/tisztább a bőröm mint előtte. A nagy, szabad szemmel jól látható mitesszereim mind ugyanott virítottak a fejemen...és hozzáteszem még én is erőlködés nélkül ki tudtam magamnak nyomni őket. A szemöldököm meg a ráadás...csomó kusza szál volt még ott ahol nem kellene és bele kellett még igazítanom. Én ezt az arctisztítást úgy képzeltem el, hogy szép és tiszta lesz a bőröm és nem csak a begyulladt dolgokat nyomkodja ki ( azokat sem tökéletesen) hanem alaposan kitisztítja...erre én is képes lettem volna itthon. Nektek mi a tapasztalatotok? Ja és Avonos termékeket ajánlott az arcomra....pfff....
20/L
Mert a többi kozmetikus jobb volt? Akkor menj hozzájuk, ne ide, most így jártál.
Ha viszont vagy fél éve nem voltál kozmetikusnál, akkor egy kezeléstől ne várj csodát, nem lesz rögtön tökéletes bőröd (már ha lesz is valaha).
Avonosat?:OO
Szerintem legközelebb mindenképp másikhoz menj ezek után...
Szia!
Én kozmetikus vagyok, és hát Avonos krémeket biztos nem ajánlanék az arcodra. De! Az tényleg fontos, hogy mennyi mitesszer volt az arcodon, mert ha nagyon sok, azt tényleg nem lehet egy kezelés alatt eltüntetni, több okból sem.
Legközelebb keress fel mást, hátha sikerrel jársz és pozitív tapasztalatokat is szerzel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!