Egy kozmetikus tud segíteni vhogy az aknés arcbőrön?
Orvoshoz járok már egy hónapja(bőrgyógyászhoz) 3 db antibiotikumot bevettem, aknefug oldatot, zinerytet, gyógyszertári arclemosót használok.
És nem érzem, h az arcom szebb lenne, persze szárad, de jönnek elő újabb kis csomók. Mit tud kezdeni az aknés bőrrel egy bőrgyógyász? Tud segíteni rajta?
Nagyon fontos lenne kérlek!!!!!!!!!!!
19/L
Nem volt semmi gondom előtte a bőrömmel, kb 2 hónapja jelentkeztek a tünetek.
Én azt tanácsolom, hogy nézz szét az antalvali . com-on, ugyanis ez a sok gyógyszertári vacak amit kitalálnak meg kenőcs egy nagy hülyeség... hidd el, volt már elég dolgom velük, mindegyik egy nagy rakás kémiai anyagtömkeleg.
amúgy nekem nagyon ragyás volt az arcom mikor 18 voltam, akkor felirattam fog.gátlót és nagyon szépen rendbe rakta. ez se valami jó módszer, de hatott. esetleg próbáltad már azt?
22/L
Lehet hogy szexhiányod van! :-)
Amúgy ha bebizonyosodik hogy nem, akkor javaslom a Roacuttan -t.
Ömm nem teljesen értem, most csak aknés vagy pattanásos is a bőröd?
Mert ha csak a kis pici fekete pöttyök vannak akkor nyugodtan menj el kozmetikushoz szépen kitisztítja az arcod.
De ha gyulladt pattanásos akkor nem ajánlom azt is ki tudja tisztítani de az fájdalmasabb valamivel, és hosszabb ideig látszik a tisztítás nyoma.
Az a fő találd meg miért jönnek ki a pattanások, és próbáld megszüntetni az okot. Én szerencsére rájöttem, hogy csak akkor jönnek ki rajta ha nem alszom eleget.
És próbáld meg a megfelelő krémet használni nekem egyik ilyen csodaszertől amit írtál semmit nem változott a bőröm.
Jah most olvasom hogy fog gátló után jött ki!!!!
Hát ne szedd azt a vackot és szerintem ha tudjátok akkor a barátoddal inkább gumival csináljátok, mert a fog gátló ahogy látod neked is teljesen bezavart a szervezetedbe. Iszonyatos változást csinál az az ördögi bogyó.
Válts fogamzásgátlót. Egyébként tud segíteni egy bőrgyógyász. Magas A vitamin tartalmú gyógyszereket írhat fel aminek el kell tüntetnie a pattanásokat. Ilyen pl. az acnenormin...nekem ez tüntette el. Igaz nagyon szárít és fog.gát. kell szedni mellé de hatásos.
22/L kozmetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!