Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasi arca kozmetikus után foltos, mi jut eszetekbe?
hát pedig énis járok, konkrétan szerdán megyek vissza, egy hónap után. kitakarították az arcbőröm, azt mondta a kozmetikus néni, hogy kurv4ronda volt, meg néha rá is fröccsent 1-2 ragya a fejére: DD
azt ha szükséges most is nyomkod. : ) adott rá vmi Ilcsi krémet - fekete szappant, azzal kenegetem minden nap, hát sokkal szebb mint előtte. meg nem marad sebhelyes a pofám, mert mindig elkapartam ezeket a sz@rokat.
18f
persze, fiú...
fiú nem jár rendszeresen kozmetikushoz, és nem szarozik folyamat a hajával, arcával és a szőrt se vakarja le magáról kegyetlen módon. nem mondom, hogy igénytelennek kell lenni, de egy normális fiú legfeljebb akkor járj kozmetikushoz, ha eléggé durván pattanásos. aki (természetesen most csak hímneműről van szó) a felsoroltak közül legalább két tevékenységet rendszeresen folytat, az nagy valószínűséggel metroszexuális vagy homoszexuális, vagy emo-s
cáfolhatatlan.
Egy időben én is jártam kozmetikushoz , de mert tényleg extra pattanásos voltam . De kb 1-1,5 év alatt "meggyógyult" a bőröm és már nem is járok :) .
A haj vasalás meg tök gáz fiúnál . Én egyszerübben oldottam meg hogy göndörödik a hajam ... méghozzá letolattam 5 milissel :) Már nem göndörödik :D
Ja és a borotvát is csak hetente 2-3 alkalommal látogatom meg , tehát a borosta is elfér az arcomon (már amennyi van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!