Milyen önbarnító módszert ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg barnító krémet szeretnék használni:)
Olyat keresnék ami elősször nem drasztikusan változtatja a bőröm szinét, nem foltosan fog be, arcra is használhatom és ha elhagyom a használatát pár nap múlva visszakapom az eredeti bőrszínem. És a sárga hatást is szeretném elkerülni:)
2012. jan. 14. 14:26
11/13 anonim válasza:
Miért az önbarnítós testápoló nem barnít? Esetleg fehérít szemerey vagy ki a túró vagy már?
12/13 anonim válasza:
Egyébként igen, a kérdező MÓDSZERT kérdezett....
13/13 anonim válasza:
A Dr.Kelen SelfSun Tant használom, nagyon elégedett vagyok vele! Könnyű használni, és a többi önbarnítóval ellentétben nem lesz tőle foltos a bőr. Nagyon szeretem, és szerintem az ára is barátságos! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!