Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanátok sampont? SOS

Ajánlanátok sampont? SOS

Figyelt kérdés
Hosszú, vékonyszálú hajam van, ami könnyen lelapul. Ezenfelül még festett, és az alja száraz... 3 naponta mosom, első nap okés, 2. nap is elmegy, de 3. napra csak hintőporozással tudom elfedni a zsírosodást :S Legszívesebben 2. nap után megmosnám, de félek, hogy mégjobban fog zsírosodni... Valaki ajánlana valami jó sampont??
2012. jan. 12. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
2naponta nyugodtan moshatod, és én a Bojtorján termékcsaládot ajánlom biztosan találsz magadnak megfelelőt köztük, és nagyon hatásosak amellett természetes gyógynövényekből készült. :)
2012. jan. 12. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Jajj , ne hintőporozd a hajad mert az eltömíti a pólusokat és többet ártasz vele mint használsz.A bőröd nem zsírosodik?Van sok pattanásod?Ha igen akkor menj el bőrgyógyászhoz és írass fel vele gyógyszert ami Isotretinoin-t tartalmaz.Ha a bőröddel nincsen baj akkor fejbőrtisztító kúrára lesz szükséged.
2012. jan. 12. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az arcbőröm normál, vagy max kombináltat lehet rá mondani, tehát azzal nincs problémám.

Ma bementem a gyógyszertárba és vettem egy Ce-ce med márkájú sampont zsíros hajra. Elég drága volt, de elméletileg jónak kell lennie. Ma meg is mostam vele a hajam, hogy milyen majd néhány nap múlva kiderül.

2012. jan. 14. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszerre vékony szálú, száraz, zsíros és festett? Ez nem egyszerű kihívás. Szivesen ajánlanék neked kiváló minőségű sampont, de előtte fel kell tennem pár indiszkrét kérdést. Ha szivesen válaszolsz rá, írj privátot. Én magamtól nem írok, mert nem szeretnék tolakodni.
2012. jan. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!