Milyen fru-frut ajánlanátok nekem?
Az arcformám ovális, de a magas homlok miatt talán mégis inkább hosszúkás, hasonló, mint neki:
Fru-fru lenne talán jó megoldás, de nem akarok se kislányosat, se olyat, amitől romlik a szemem. Vagy egyáltalán milyen haj illik ilyen fejformához?
(Ja és még a hajam is szögegyenes, vékonyszálú, pedig egy hullámos hajnak de örülnék. :))
1 vok, Én is gondoltam rá, de a szeme miatt nem akartam javasolni, mert írta, hogy ne romoljon tőle, ez meg azért csak belelóg, meg ahogy nő akkor még inkább zavaró lehet.
Attól persze ki lehet próbálni!:)
nem rossz egyébként a kép, csak ennyire hosszúra semmiképp nem szeretném, mert már így is kontaktlencsét hordok, mert nagyon rossz a szemem. :) meg nincs is ennyire dús hajam.
kb ennyi az összmennyiség:
csak nekem a mellemig ér kb. (ami pozitívuma, h szerencsére egyáltalán nem zsírosodik, heti kétszer szoktam mosni és sose zsíros. :))
egyébként azt nézem, h Muri Enikőnek (hát nem volt a kedvencem, de na...) van hasonló arcformája és neki a fru-fruja nem is rossz... de hogy tudja mindig eltüntetni, azt nem tudom.
Na megvan egyébként, mert a bőrszínem, meg szemszínem ilyen (még a szeplők is, csak szőkébb a hajam, mint neki, meg zöldesebb a szemem, és persze kevesebb a hajam)
úgyhogy vagy ilyen formájú lenne talán jó:
vagy pedig ez a "rendezettebb" talán:
na mit gondoltok? :) már kb azt is belőttem, h milyen az arcformám, hajforma stb. :) úgyhogy ezeken gondolkozom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!