Milyen önbarnító módszert ajánlanátok?
Lehetőleg barnító krémet szeretnék használni:)
Olyat keresnék ami elősször nem drasztikusan változtatja a bőröm szinét, nem foltosan fog be, arcra is használhatom és ha elhagyom a használatát pár nap múlva visszakapom az eredeti bőrszínem. És a sárga hatást is szeretném elkerülni:)
A sima barnítók mindegyike sárgás hatású.Inkább akkor barnítós testápoló. A legxarabb a nivea,sárga löttyedék, a garnier középkategóriás, a dior és hasonló márkájúak jók(ha lehet annak nevezni),de azok marha drágák.
Miért nem jársz inkább szoláriumba?
A dove önbarnítós testápoló jó én azt használom és szép barna vagyok mindenhol, nem is vagyok foltos. Egy héten egyszer szoliba is járok. Jól radírozd le magad és vékony rétegben kend fel. Így nem leszel se foltos, se sárgás szinű. Eleinte használhatod minden nap, de utána már csak két-három naponta inkább.
22/l
Én a helyedben kipróbálnám az Essence barnító kendőjét. Van világosabb, illetve sötétebb bőrre való is. Annyi a lényeg, hogy NE nedves bőrön használd, mint ahogy az útmutatóban áll, hanem hidratált bőrön. Illetve ne az arcoddal kezd, azt csak a végén kend be vele.
agyas. a barnító kendő mióta barnító krém? és az önbarnítós testápoló?
te is inkább hallgattál volna ba+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!