Emós vagyok és hosszú a hajam és állandóan a szemembe lóg így nem látok semmit és neki megyek mindennek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 12:13
21/27 anonim válasza:
Akkor másold már be légy oly' kedves azt a hozzászólást...
22/27 anonim válasza:
Te nem emós vagy,hanem egy elkényeztetett kiskirálylány,aki saját magát próbálja mindenki szemében sajnáltatni,mert biztosan nem kaptál annyi figyelmet mint szeretted volna,csak mint mondtam nem azzal van gond ha valaki emós,hanem az érvek számítanak...és mondjuk ki a te érved hülyeség...és kamu is...
23/27 anonim válasza:
Én szeretném a legjobban, ha kamu lenne.. nem mondanám magam elkényeztetettnek, bár lehet te jobban tudod...
24/27 anonim válasza:
Hagyjál már minket,nem is te tetted fel a kérdést,mégis átvetted itt a központot,mert itt is azt próbálod,hogy rólad szóljon a téma.
Kédező,menj el egy fodrászhoz és igazíttasd meg egy kicsit,de csak annyira hogy ne veszítsd el azt az emó frizura formát! :-) Ha így sem megy a tájékozódás,akkor lehet hogy szemüveg kell! :-D
Sok sikert!
utcsónak üzenem,ne kommentelj már,mert senki sem kiváncsi a lelki problémáidra,ha meg mindenáron elakarod mondani mi a szíved csücske baja,akkor nyiss egy új topickot,és ott hírdesd az igét!
25/27 anonim válasza:
Tipikus kisgyerek vagy aki felnőttnek képzeli magát,de egy sima vélemény nyílvánítást sem tud eltűrni,sértettség,és beszólás nélkül.Szánalmas,és az előttem hozzászólóhoz csatlakozva röhejesen gyerekes vagy.
26/27 anonim válasza:
Ennyi idősen hogy lehetnék már felnőttes?
27/27 anonim válasza:
Este is moss fogat, és akkor bisztos megoldódik a problémád! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!