Emós vagyok és hosszú a hajam és állandóan a szemembe lóg így nem látok semmit és neki megyek mindennek, mit csináljak?
érzékeny emberek vagytok?!
És hány évesek vagytok!Tudod megértem a punkokat, a rockereket,a hardcoresokat,a melegeket,még a skinheadeket is megértem!
Mert van értelmük,stílusuk,és nem divatból teszik,vagy hordják a dolgaikat...de TI emósökrök,ti játszáttok a két lábon járó jézusfájdalmat,akiknek a szüleik esténként a falba verik a fejüket,hogy hol az égben ronthattak el valamit a nevelésetekben...
Ahelyett hogy a hajaddal foglalkoznál te marha,gondolkozz el azon hogy mit akarsz az élettől,tanulj,vagy ha már elég idős vagy akkor menj el dolgozni,és aminthogy elfoglaltad ici pici agyad szektorait máris nem fog érdekelni milyen fájdalmas is az emó élet.
Tényleg ha már itt tartunk miért nem Emu?!
Mi a bajunk?
Akkor leírom, örülj:
nekem az, hogy 11 évesen majdnem megerőszakoltak, és ennek a videóját küldözgették telefonról-telefonra... végül is vegyük csak semmiségnek.. ráadásul nap, mint nap látnom kell ezeket a személyeket..
L/16
És ezért lettél emós?!Ne röhögtess már.... hol van anyád meg apád?!Tudom a válaszod szarnak rád,és nem foglalkoznak a problémáiddal,akkor ott van a rendőrség,ha bármi ilyen történt volna veled,valójában,akkor fel kellett volna jelenteni őket,látlelet mi egyéb,vagy esetleg legalább egy dilidoki.
Ahelyett hogy megoldanád a problémáidat,inkább álarcok mögé bújsz,ami mégjobban erősiti benned a fájdalmat,vagy a félelmeidet,látszik hogy gyerek vagy,és fogalmad sincs az élet dolgairól.Sajnos ez a mai fiatalok átka,azt hiszitek mert kiserkent a puncitokon a szőr,már felnőttek vagytok...inkább szánalmasak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!