Hosszu hajam van,barna szinu, de mar megy az agyamra h allandoan vagy csak copfba van vagy csak egyszeruen log (a szemembe). Nyiratkozzak le vagy ne?
Nekem is vállig érő barna hajam volt, és levágattam (Victoria Beckham-ről vittem képet). Nagyon jól sikerült, örültem neki, aztán nőni kezdett, és megint formára vágattam. Na, ezt már a fodrász szalonból kijövet megbántam, most éppen növesztem- még csalánfőzetet is képes vagyok tenni rá, csak hogy gyorsabban nőjön... Már egész jól haladok, és a vágásnak köszönhetően szuper egészséges, és sűrű az "új" hajam :)
Szerintem ha tényleg nagyon elszánt vagy, akkor vágasd le, de ne valami radikálisan rövidet vágass, hanem amit még tuti nem bánsz meg. Ha ez tetszik, akkor lehet akár rövidebbet is- teljesen új ember leszel tőle, ez tuti :)
Sz.tem azért nem kell 1ből levágatni tök rövidre.
Csak a fazonját változtasd meg...most voltam tan.foly. annyi jó fazon van...
Nekem ami bevált,hátul felnyirattam a hajamat.tehát úgy a koponya közepénél volt egy vonal.Attól lejebb sünisre volt nyírva,attól feljebb meg pont olyan hosszúra,hogy odaérjen.onnét sréhen lefelé egyre hosszabb lett,míg az eleje az állam alá ért.
Előnyök:
1, nem tudod copfba fogni,csak ha nagyon muszáj
2, könnyű karbantartani,főleg ha egyenes szálú a hajad
3, nem olyan meleg,mint a hosszú haj
Hátrányok:
1,ha hajlamos hullámosodásra a hajad,akkor megküzdesz vele
2,reggelente kb 2perccel többet töltesz majd a tükör előtt
3,gyakrabban kell fodrászhoz járnod.
4,csak akkor áll jól,ha ovális arcod,és hangsúlyos állcsontod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!