Segítenék hogy bátrabban járjak a szoliba?
Köszi mindenki! :)
Szerintem a szoli emberfüggő hogy kinek hol kényelmes, álló vagy fekvő...
Már másodszorra voltam, állóba járok, az ajtó félig csukódik be van egy kis rés ami nyitva marad, ezét nem félek, és azért akarok állni mert akkor nem érek hozzá a gépezethez. Meg nem izzadok hozzá amin előtte mások izzadtak..
de köszi mindenkinek! :) most már nyugodtan járok!
a zsetonosban nem az alkalmazott állítja be az időt.kifizeted, odaadja a zsetonokat, bemész, leöltözöl,bedobod, bekapcsol,kikapcsol, kijössz, öltözöl, végeztél. állóba járok.
mindenki különböző ideig vetkőzik-öltözik, egyénfüggő.
sztem már csak a maradi szolikban kapcsolja be a pultos.
sztem amit én dobok be,az a biztos.addig öltözök amíg akarok,nem érzem magam kellemetlenül miatta, amikor kész,intézem magamnak.
egyébként nem tudom mit makogol,ahová a volt osztálytársam jár(t),ott a recepciós dobta be ugyan,de csak két ismétlem KÉT perc volt a leöltözésre és bekapcsolt,kösz kihagyom,nem fogok kapkodni.
akinek nehezére esik bedobni pár érmét,mert akkora idióta,azt ki kell szolgálni a végletekig igaz hehe
a csokicső egy nagy xar,de éld bele magad hogy tuti,a magadfajta retardáltaknak ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!