Segítenék hogy bátrabban járjak a szoliba?
Én is eléggé félős vagyok szolit illetően - klausztrofóbiám is van, a liftben sem érzem jól magam. Ettől eltekintve legyőzöm a félelmet, kéthetente szolizom. Állót használok kizárólag, sokkal biztonságosabbnak érzem - a fekvő olyan, mintha koporsóba feküdnék - plusz még izzadságfoltokat, fertőzést is okozhat.
Én nem szeretem a vakító, pattogó, forró szolikat - de ezek az újak egész jók.
Ne félj, szinte 0 esélye van, hogy baleset lesz, a horror az horror - ebből kiindulva nem menj utcára, mert fejedre esik egy tégla.
Ha mégis félsz, akkor ajánlom az önbarnítót - ha jó minőségű, és egyenletesen kened fel, szép barna leszel.
Az álló olyan érzés, mintha űrhajóban lennél. Egyébként ott sem úgy kell állni, mint egy deszka. Én fele időben a csövek felé fordítom a karjaim, hogy a belső része is barnuljon, másik felében pedig kapaszkodom.
A lábat is lehet emelni 1-1 percig, mivel minél közelebb vannak a csőhöz, annál jobb.
Szemvédőt használj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!