11/50 anonim válasza:
hülye öntelt egoista pic---sa vagy, hát ilyen-.-" komolyan szánalmas
13/50 anonim válasza:
rendben vagy, szívesen sunáználak! ugyanakkor az önteltség csúnya dolog...
14/50 anonim válasza:
Keress kérdéseket hasonló témákban: szép, szexi, csini... xD
kicsit nagyon el vagy szállva magadtól :D hidd el, én is nézek ki úgy mint te, mégsem tenném fel a képeket magamról, hogy mindenki azt nézze...
nem fogsz örökké igy kinézni, szóval szedj össze egy kis észd és tedd félre a beképzeltséged
16/50 anonim válasza:
nem is te vagy! Te csak egy öntelt p@raszt vagy!
17/50 anonim válasza:
Egy magát nagyon felnőttnek és irtó dögösnek képzelő buta kis pózoló libának tűnsz. Tudod, a lufi is szép színes, csili-vili kívülről, de belül csak levegő. Könnyű kipukkasztani. Én inkább a belső értékekre és az észbeli képességekre gyúrnék rá a helyedben mint hogy itt kellesd magad.
Boccs, de számomra egyáltalán nem vagy vonzó jelenség.
19/50 A kérdező kommentje:
azta de feltekenyek vagytok csajok...xD
2012. jan. 2. 16:55
20/50 anonim válasza:
Féltékenyek? Mire? Ezt a lányok 70%-a gond nélkül tudná produkálni, teljesen átlagos vagy. A pasiknak is csak egy dolog miatt tetszel, de erre én nem lennék annyira büszke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!