igazából nem :'D
de áruld már el,hogy miért jó ruhában a fürdőkádban pózolni??
Én is szép vagyok, de te is az vagy.
Elismerem azt, aki jól néz ki. Szerintem nincs semmi gond avval, ha tudod magadról. Most álszenteskedj, hogy ááá dehogyiss!!??
Ugyanmár!:)
Lehet lepontozni...
24/N
előző: e ha tudja akkor mi a francnak rakna ki képet magáról???
szóval a kérdésre válaszolva: szerintem eléggé beképzelt vagy... és mióta divat az hogy egy fürdőkádva ülve pózolj??? egyébként nem lennél rossz... csak a belső... nem hiszem hogy olyan jó lenne... az első kép meg nagyon rossz.. a póz is és a környezet is... mármint úgy néz ki, mintha be lenne húzva a hasad, és direkt kicsit fel... öö felmittoménmized a hátad hogy nagyobbnak látszon a melled... szóval hagyd már... alapjában szép vagy, az alakod is jó, a belsőkre figyelj nagyon... ez most jó szándékú komment, nem féltékenységből ered és nem a "hogyha nem divatos akkor az a baj, ha meg divatos akkor meg műp.csa, átlag, tucat stb." hozzáállás... tényleg csak jót akarok neked...
Szexi?
Amúgy azért itt kérdezgeti, mert máshol már akkor leszólják, ha csak kinyitja a száját, olyan buta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!