Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Háromszori szivatás után sem...

Háromszori szivatás után sem tűnik el a rezes szín a hajamból, hogy lehetne kiszedni?

Figyelt kérdés

Le lett szőkítve a festetlen sötétbarna hajam szőkítőkrém + 12%-os oxi keverékével, háromszor. (Nem közvetlen egymás után.) Teljesen egyenletes lett, nem foltos, nem csíkos, és a hajamnak se lett semmi baja, nem törik, nem égett le, nagyon vastag és erős szálú, és nem is túl hosszú. A szőkítő felvitele, hatóidejének betartása is rendben történt, minden az előírásoknak megfelelően. Rezes sárga lett az eredmény. A baj azzal van, hogy a réz szín nagyon átüt a festéken (egy vékony, rejtett tincsen kipróbáltam egy középszőke festéket, és virít alóla a rezes).

Igen, tudom, hogy "nepróbálkozzotthon", meg "menjélfodrászhoz", de nincs időpontom, csak január végére, és Karácsonyra szerettem volna addig is valami vállalható középszőke színt. A kérdésem az lenne, hogy neki merjek-e vágni negyedszerre is, vagy az már tényleg károsítaná a hajamat, vagy lehet, hogy meg se mozdítaná a rezes színt, ha eddig nem tette? Vagy valami más módszerrel próbálkozzam? A szőkítőporos elegy jobban felvilágosítaná, mint a szőkítőkrémes? Barátnőmnek is megcsináltuk régebben, és szuper lett, neki másodikra világossárgára szívta le, és rátéve egy szőke festéket szép lett. De az enyém ragaszkodik a rezes színéhez.

ma 09:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!