Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudom a lila hajam egy...

Tusi8862 kérdése:

Hogy tudom a lila hajam egy részét rózsaszínre festeni úgy, hogy a két szín ne keveredjen?

Figyelt kérdés
Lila a hajam évek óta. Most egy részét rózsaszínre festeném. Mivel a lila sötét lila, így vettem egy ezüst színűt, hogy a lilát kicsit kivilágosítsam és aztán rá a rózsaszínt. Fodrászra nem dobok ki pénzt, így tanácsot kérnék hogy lehet megoldani, hogy a 2 szín ne keveredjen, mert az kegyetlen végeredményű lenne.

szept. 22. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Alufóliával megtudod csinálni. Nézz pár DIY videót és meglátod.
szept. 23. 01:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Maga a több színt egy fejen festés egyszerű. Válaszd el, és csatokkal, hajgumival tűzd el a többit hogy hozzáférj.

Az, hogy a korábban sötét lila rész szép élénk pink legyen nehezebb. Ha baba rózsaszínt akarsz, az meg végképp elég meredek, lehet előbb fog törni mint hogy kimenne a szín, szóval én egy magentásabb verziót céloznék be.

Attól függ mennyire porózus az a rész. Néha ha ugyanazt a hajat sok megerőltetés érte, több réteg festék és peroxid ment rá, már nem jönnek ki a kékes árnyalatok a végéből, a töve viszont narancsos lesz mert az a legtöbb haj természetes alap pigmentje.

Ezek egymás ellentétei, szóval lehet lesz ott egy szín korrekciós varázslás is.

[link]

Itt a légyeg az, hogy külső körön pont az átallenes ellentétével (komplementerével) kell kiütni egy makacs pigmentet.

szept. 23. 09:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a hasznos tanácsokat!
szept. 23. 23:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Viszont ha kimosom a hajat úgy, hogy 2 külön szín van a hajamon, akkor az erősebb szín befogja a halványabb hajat. Azzal mit tudok csinálni?
szept. 23. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Hideg vízzel mosd, úgy kevésbé fog
szept. 24. 01:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
szept. 24. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!