Tanácsot szeretnék kérni, Rossz indulatúak inkább ne irjanak!! Szóval, Kb 2 éve feketére festem a hajam és most szeretnék kicsit váltani. Vörös melírt szeretnék bele, de nemtudom szőkitsem e előtte a tincseket, vagy hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
szept. 14. 12:08
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Igaz nem ide kellett volna írni, de valaszolok.
Ha a feketét szokited, eleve vöröses lesz. Rezes pontosabban. Szokitsd le előtte igen,bar függ hogy milyen vöröset szeretnél.
Nem akarnád inkább fodrászra bízni? Festett fekete (gondolom dobozos) hajból nehéz bármit is csinálni, fontos az oxi hanyas, meddig hagyd rajta. Könnyen lehet a hajadbol Seprű.
3/6 anonim válasza:
Inkább bízd fodrászra. Jobban jársz.
pasi vagyok, ennek ellenére nem rosszindulatú.
4/6 anonim válasza:
Ha jelentem a kérdésed, hogy rossz kategóriában van, akkor rosszindulatú vagyok, vagy sem?
5/6 anonim válasza:
Fekete hajam rezesre szívta az oxi . èn kèk melírt rakattam. Ha nem sajnàlod rà a rengeteg pènzt, akkor keress egy szuper fodràszt, aztàn otthon àpold ès szinezd újra. Pàr hajmosàs utàn a szőkített rèsz ledobja a festèket, èn magamnak színezem. De 6 hónap alatt kb 150 ezer van a hajamon. Ezzel szàmolj , ha nem akarsz kopasz lenni.
6/6 anonim válasza:
Szerintemj menj egy jó fodrászhoz, az megcsinálja neked amilyenre szeretnéd és hajad is marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!