Mennyire gáz ha egy 16 éves fiúnak nagyon szőrös a mellkasa és mell? Meg a hátsója? Évek múlva milyen lesz? A lányt zavarni fogja?
Az én vőlegényemnek is szőrös a fenek,de szerintem az aranyos, nekem igy tetszik :), a lány is ugy szeret majd ahogy vagy. a mellkast meg le lehet borotválni,van aki a csupasz és van aki a "férfias" fiukat szeretni. én az előbbi vagyok :)
18/L
Minden férfinak szőrös a feneke... Nem ám leborotválod, csak azért mert a b.zi modellek szőrtelenítik! :))
Miért kell a mostani felnőtt férfiaknak tinilányt csinálni magukból? :)))
lány vagyok
inkább legyen szőrös, mint csupasz! A csupasz kisfiús, az érett férfi, viszont szőrös. Velem osztálykiránduláson megprobált kikezdeni egy srác, levette a pólóját, és teljesen csupasz volt! Elég részegek voltunk. Én mondtam neki, hogy mennyire undoritó, hogy gyantáztatja! Mire ő teljesen megzavarodva közölte, hogy nem gyantáztat, egyszerűen még nem fejlődött ki a szörzete. Hát én szakadtam a röhögéstől:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!