Mit tegyek a töredezett hajammal?
garniert használok most is :) hát annyira nagyon nem hat :D
a ricinus olajat eddig egyszer használtam....hát gondolom elsőnél nem fog hatni :D:D de nehéz kimosni a hajamból :D és hogyha huzamosabb ideig használom akkor jó lesz ?:)
2. vagyok
Igen. én 1 éve Ricinus olajat használok.. eleinte heti kétszeri alkalommal használtam,a hajam derékig érő volt alapból,de sajnos töredezett a szőkítés miatt. De csak a töredezést szedte ki a hajamból, hanem élet telibb lett, fényes, egészséges, dúsabb-erősebb, és még hosszabb.. már a fenekem is eltakarja :))) Mostanra már csak hajpakolásként használom, hajmosás után félórát hagyom rajta.. sokat kell bíbelődni vele sajnos, de hidd el hogy megéri :) A kimosásával kapcsolatosan meg annyi hogy: jó meleg vízzel mosd, és bő samponnal alapos sika-mika :D ennyi hátránya van, makacs ragadós, de jó ;)
Ez mellett még ajánlom a Kallos termékeit.. vannak nagyon kedvező áron, nagyon jó hajápolási termékeik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!