Mitől lehet gyorsabban barnulni?
Sokszor kijárok napozni, de aránylag lassan barnul a bőröm. Mivel tudnám kicsit felturbósítani a barnulást? Karotin kapszulát már szedtem, semmit nem használt és bronz olajjal szoktam napozni.
Valamint mivel tudnám hosszabb ideig megtartani a barnaságot? Mert ha 1 hétig nem megyek napra akkor újra fakó leszek...
Köszi a válaszokat!
hát én is szeretnék barna lenni, szerencsére kertes házban lakom:) de én is csak kb fél9 és 10 között vok a napon, ill 3után, áll. árbyékban is lehet barnulni, sak az UVB sugi akkor is veszélyes:( azért én kicsit "félek" ettől, v.is inkább odafigyelek rá.
én 15ös faktorúval kenem magam, de nem mindig, mert sokx elfelejtem:) napozás előtt répát rágcsálok, fincsi, valamint elég sok s.barackot eszem, ezek finomak, olcsók, egészségesek, ill. vzzel szoktam magam locsolni, mert a vízcseppek visszaverik a sugarakat v mi:)
Szia utolsó :)
Én nekem a DM-ben kapható Revoluton tan-t mondták,kifejezetten szoláriumozáshoz van de nagyon bevált eddig 2x voltam napozni és már 2-3 árnyalattal barnább a bőrőm.Csak ajánlani tudom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!