Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet gyorsabban barnulni?

Mitől lehet gyorsabban barnulni?

Figyelt kérdés

Sokszor kijárok napozni, de aránylag lassan barnul a bőröm. Mivel tudnám kicsit felturbósítani a barnulást? Karotin kapszulát már szedtem, semmit nem használt és bronz olajjal szoktam napozni.

Valamint mivel tudnám hosszabb ideig megtartani a barnaságot? Mert ha 1 hétig nem megyek napra akkor újra fakó leszek...

Köszi a válaszokat!

2009. máj. 19. 15:02
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
44%

TILOS kozmetikummal a bőrödön napozni! (legyen az alapozó, testápoló, smink)

De mindenki mondja: a TE tested.

És úgy látszik, neked fontosabb az, hogy pár hétig hogy fogsz kinézni, minthogy aztán hány évtizedik lesz mindenfajta bajod emiatt.

És ezek a leégések örökre szólnak, nem múlnak el, és nem felejti el a bőröd, szóval ha így nézzük, rosszabb, mintha évekig cigizel, majd leszoksz, mert a tüdő azért elég jól megtud tisztulni és ha szerencséd van, boldogan élhetsz aztán 80 éves korodig. A sok leégés, barnulás meg összeadódik és okoz majd pár évtized múlva bajt.

És ha már ennyi sz@rt kell magunkba szívni öntudatlanul, akkor legalább ezekben a dolgokban lehetne öntudatosan működni és nem direkt ártani magunknak.

De a te dolgod, és igazából aki ilyen bután áll ehhez, az meg is érdemli a bajt.

2009. máj. 19. 16:46
 12/45 anonim ***** válasza:
21%
16.32-es nagyon fiatal lehetsz, a borrak idovel alakul ki. Nem tudom mennyire vagy tisztaban a karos sugarak hatasaival, de lehet,h nem artana utana nezned, vagy ha teged nem erdekel, legalabb ne adj masoknak veszelyes tanacsokat!
2009. máj. 19. 17:21
 13/45 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom hogy a 26 mennyire fiatal...:/
2009. máj. 19. 17:32
 14/45 anonim ***** válasza:
11%
Akkor inkabb mar nem is irok semmit, mert serto lenne.
2009. máj. 19. 17:38
 15/45 anonim ***** válasza:
73%

Miért baj, ha valaki barna akar lenni?!

Ti biztos azok közzé tartoztok, akiknek szép bőrük van, de például nekem nagyon fakó, és ha nem süttetem magam a anpon egy kicsit, akkor fakó az arcbőröm és olyan mint ha beteg lennék. Én sem vagyok az az agyonszolizott cicababa, de mégis szükségesnek érzem, hogy néha kiüljek a napra!

Na és a D vitaminnal mi a helyzet?

Valamennyi napfényre szükségünk van.

2009. máj. 19. 17:43
 16/45 anonim ***** válasza:
87%
En a napozas mellett vagyok, felre ne erts, de nem mindegy,h hogyan napozol. Ugy is lehetsz barna, ha kozben veded a borodet es az egeszsegedet! En nem akarok sem rakos, sem pedig rancos, majfoltos lenni. Ez talan a szulok felelossege is, engem a szuleim nem engedtek naptej nelkul napozni es igy is lebarnultam.
2009. máj. 19. 17:49
 17/45 anonim ***** válasza:
45%

megint le leszek szólva...de nem naon érdekel...pontozzatok nyugodtan leeee;)

Utolsó válaszolónak:

Azért mondják ezeket hogy mekkora hülyeség a napozás meg ilyesmik,mert ők biztos tényleg tökéletesen szép bőrrel rendelkeznek és inkább kenik magukra jószámmal a barnitókrémet..mert szerintük az nem káros...persze nem mindenki...sok ember él ilyen véleményeken...és természetesen le kell szólni a másikat;)

Na hajráá lehet neki állni lepontozni...csupán egy vélemény nyilvánitásért:)

2009. máj. 19. 17:51
 18/45 anonim ***** válasza:
19%
utolsó előttinek:D
2009. máj. 19. 17:52
 19/45 A kérdező kommentje:

16:29 ne mondd, hogy Te még soha nem festetted be a hajad és nem sminkeltél egyszer sem.. mert ha nem tudnád ezek is károsak a bőrre.. Meg különben is minek festik az mebrek a hajukat, születtek volna inkább más színű hajjal!XD

16:46 Nem az óvintő válaszokra voltam kíváncsi... így van az én testem, azt kezdek vele amit akarok és ebbe senkinek nincs beleszólása. Amúgymeg állítólag aki sokat dohányzik az kap tüdőrákot, érdekes hogy haltak meg tüdőrákban olyanok is akik soha életükben nem dohányoztak, és élnek rengetegen cigeretta függőségben akiknek kutya bajuk. Szóval ez a rákos dolog annyira nem ettől függ... Lehet hamarbb lesz bőrrákja annak aki életében nem napozott, mint nekem. Szervezettől függ... Ha elmész kirándulni vagy strandolni ugyanúgy ki vagy téve a káros sugaraknak, ha nem tudnád! A kérdésem pedig az volt, hogy mitől lehet gyorsabban barnulni, nem az, hogy szabad-e napozni! Legközelebb olvasd el figyelmesebben! Aki pedig konkrétan a kérdésemre válaszolt: nagyon szépen köszönöm!:)

2009. máj. 19. 19:44
 20/45 anonim ***** válasza:
83%

Szia!Itt olvastam még régebben,hogy ha sörrel bekenjük magunkat,akkor gyorsabban lehet barnulni!(Én még nem próbáltam ki.)Próba szerencse!Lehet én is kipróbálom!:)

Meg a Rossmanban is lehet kapni napozásra krémeket!Kicsit drágák(legalábbis nekem,mert 2000-3000 között vannak),de lehet megérik az árukat!

2009. máj. 20. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!