Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet gyorsabban barnulni?

Mitől lehet gyorsabban barnulni?

Figyelt kérdés

Sokszor kijárok napozni, de aránylag lassan barnul a bőröm. Mivel tudnám kicsit felturbósítani a barnulást? Karotin kapszulát már szedtem, semmit nem használt és bronz olajjal szoktam napozni.

Valamint mivel tudnám hosszabb ideig megtartani a barnaságot? Mert ha 1 hétig nem megyek napra akkor újra fakó leszek...

Köszi a válaszokat!

2009. máj. 19. 15:02
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
4%
A kerdezo egy jo nagy BUNKO!!!
2009. máj. 20. 09:57
 22/45 A kérdező kommentje:
Senkit nem érdekel, hogy annak tartassz, legalábbis ENGEM NEM! Szal ennyi! Különben sem értem mit kell itt beszólogatni az embereknek. Valaki feltesz egy normális kérdést, nem leoltani kéne, hanem válaszolni. Ha meg nincs értelmes válaszod akkor inkább ne írj, mert másra egyik kérdező sem kíváncsi!
2009. máj. 20. 12:13
 23/45 A kérdező kommentje:
07:59 nagyon szépen köszönöm, kipróbálom! (látjátok gyerekek, nem, hogy az Ő példáját követnétek, mert ő legalább NORMÁLISan tudott válaszolni!)
2009. máj. 20. 12:14
 24/45 anonim ***** válasza:
14%

milyen jó, hogy neked ez az egyik legfőbb problémád, hogy hogyan barnulj gyorsan...

legyél 10-16 óráig a szikkasztó napon, remélem meg lesz a hatása örökre..

2009. máj. 20. 14:19
 25/45 A kérdező kommentje:
Ugye-ugye?:P Remélem a nagy szádnak nálad is lesz következménye! XD
2009. máj. 20. 14:39
 26/45 A kérdező kommentje:

Hogy mekkora tapló emberek vannak ezen az oldalon! Látom már ez is kezd elkorcsosulni! Mindenki azt hiszi magáról, hogy ő a tökély és beszólhat meg leug.that mindenkit! Most komolyan van köztetek olyan "okos" aki tudja ennek az oldalnak a lényegét??? Ha nem akkor szívesen elmagyarázom: Egy kérdező(jelen esetben Én) fel tesz nagyon egyszerű kérdést(akármilyet!) és válaszoló(jelen esetben az aki olvassa) pedig ha van rá hasznos ötlete válaszol! Ennyire egyszerű! Ez nem az az oldal, mikor be kell szólni a másiknak, mert nekem jaj de nagy p.fám van! Fel tudjátok ezt fogni vagy leírjam szótagolva is, hogy hatásos legyen???

Hozzáfűznivalóm csak annyi: hogy aki a "használati utasításban" megadott feltételekben megadott módon használja az oldalt annak nagyon szépen köszönöm a segítséget és a váradozást!

-írhat akárki beszólós szöveget nyugodtan, mert meg sem fogom nézni, annyira nem érdekel-

köszi! XD

2009. máj. 20. 14:47
 27/45 anonim ***** válasza:
27%

Az 'én' kisbetű, hacsak nem egy bunkó, tapló, magát tökélynek gondoló ember írja, mert akkor természetesen Én.

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

2009. máj. 20. 15:00
 28/45 anonim ***** válasza:
81%

szia!

én gyorsan barnulok de mindig használok naptejet

amikor nyár elején elkezdem a napozást mindig 50 es faktort használok aztán nyár közepén 25 set és a legvégére már csak vízzel locsolom magam deazt folyamatosan.

ha olyan bőröd van ami lassan barnul de nem ég le gyorsan az tökéletes lenne a vízzel való napozás de figyelj arra is hogy óránként kend be magad egy alacsonyabb faktorú napkrémmel

remélem tudtam segíteni a bnőmnek is én mondtam ezt és neki bevált:D

ui: az elején segíts rá egy kis barnítóval =) úgy gyorsabb a hatás

2009. máj. 22. 18:15
 29/45 A kérdező kommentje:

Ha nem tudnád, a nagybetűt kiemelésnek is szokták használni... okoska... XD

Utolsó: Nagyon szépen köszönöm, kipróbálom ezt is!:) Hála az égnek ez alatt a pár nap alatt nagyon szép barna lettem:)

2009. máj. 22. 19:49
 30/45 anonim válasza:
76%
Szia!Kakaóvaj!!!Én már próbáltam,szerintem tényleg jó!Gyógyszertárban lehet kapni, olyasmi, mint a szappan, úgy vágnak le akkora darabot, amekkorát szeretnél.A színe fehér v. inkább vajszínű,a melegben olvad így krémszerű lesz.(csak ha esetleg még nem láttál) Próbát megér:)A bronzolaj is bevált és a sört is próbáltam, szintén használt, csak a szagát nem bírtam:)
2009. máj. 22. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!