Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet gyorsabban barnulni?

Mitől lehet gyorsabban barnulni?

Figyelt kérdés

Sokszor kijárok napozni, de aránylag lassan barnul a bőröm. Mivel tudnám kicsit felturbósítani a barnulást? Karotin kapszulát már szedtem, semmit nem használt és bronz olajjal szoktam napozni.

Valamint mivel tudnám hosszabb ideig megtartani a barnaságot? Mert ha 1 hétig nem megyek napra akkor újra fakó leszek...

Köszi a válaszokat!

2009. máj. 19. 15:02
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
66%

Azt nem tudom, mitől barnulhatsz gyorsabban, de azért jó, ha 1-2 dologról tudsz.. Most lehet, hogy szép barna leszel, de 40-50 éves korodra meg melanomás lehetsz, valamint a bőröd is hamarabb öregszik. Ja és a barna bőr nem egészséges. A bőr csak barnulással próbál védekezni a sugárzás ellen. Csak mondom, a te tested, te életed.

[link]

2009. máj. 19. 15:38
 2/45 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ezt bnőm ajánlotta:

Bronzolaj helyett testápolóval napozz:)

Neki bevált:)

Remélem neked is befog:)

2009. máj. 19. 15:39
 3/45 A kérdező kommentje:
A mai világban szerintem a napozás van a káros hatások ranglétrája utolsó fokán! Minden nap tömik magukba az emberek a tartósító szert, a klóros vizet, mert ugye nem mindenki iszik ásványvizet, a különféle egészségtelen táppal etetett állatok húsát, a vegyszerrel kezelt és permetezett gyümölcsöket... Plusz ott a szolárium, ami egy cseppel sem jobb formája a barnulásnak. És trandra se menjük vagy utcára se, mert ott is ér nap. Nekem ne mondja senki, hogy 50 év múlva csak az lesz beteg aki napozik:D
2009. máj. 19. 15:58
 4/45 A kérdező kommentje:
A testápolót kipróbálom, köszönöm!:)
2009. máj. 19. 15:59
 5/45 anonim ***** válasza:
90%

Semmi esetre se napozz testaploval!!! Tegnap nagyon magas volt az uv sugarzas, evente 7000 emberrel van tobb borrakos!!!

Valassz fenyvedo faktoros naptejet, napolajat, mert a leeges fokozza a borrak kialakulasanak veszelyet.

Kulfoldon az emberek testapolo helyett naptejet kennek magukra nyaron tusolas/furdes utan,h vedjek magukat.

Inkabb egyel sok repat, vagy szedj karotin kapszulat!

2009. máj. 19. 16:12
 6/45 A kérdező kommentje:

Már írtam, hogy szedtem karotin kaszulát de semmit nem csinált, pedig fél évig szedtem.

Azért köszönöm a választ!!

2009. máj. 19. 16:15
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
A karotin segit tovabb megorizni a szined es a bortunosod szinen is javit, tobbet nem tesz.
2009. máj. 19. 16:18
 8/45 anonim ***** válasza:
13%
Mi az istenért akar mindenki barna lenni? Szüless újra cigányként, ez a legjobb megoldás. Addig meg... az ember színe a fehér!
2009. máj. 19. 16:29
 9/45 anonim ***** válasza:
66%

érdekes eddig a testápolotol senki nem halt meg és senki se lett se bőrrákos se semmi....

Én is testápoloval napozok már több éve és semmi bajom nincs...Sőt!!Néha jobban lebarnulok mint egy hónap szolizás után:D

2009. máj. 19. 16:32
 10/45 anonim ***** válasza:
58%
amúgy meg köszi annak aki lepontozott;)
2009. máj. 19. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!