Mit tegyek a hajammal?
kb 3 éve vasalom a hajamat,körülbelül ekkora a hajam: [link]
Nagyon zsírosodik a hajam 3naponta kell mosnom de ha vasalom akkor 2 naponta,hullámos és göndör között van a hajam mikor megmosom a hajamat.Azt szeretném kérni és tudnátok e nekem olyan sprayt,sampon,balzsam vagy bármit ami kisimítja a hajamat és nem kellene vasalgatom a hajamat és persze nem töredezne,tudom hogy olyan csoda módszer nem létezik ami tiszta egyenes de mégis olyan terméket ami simítja a hajat.Előre is köszönöm!! :) :)
hullámos és göndör között van a hajam mikor megmosom
bocsii helyette * régebben hullámos és göndör között volt a hajam mikor megmostam, de szerencsére már egyenesebb lett de már a második napon hullámos és göndör között van
Nem kellett volna 60x leírnod a "hajam" szót :)) Egyébként itt találsz egy csomót: [link]
de szerintem ilyen termékeket (pl. Alfaparf, Kemon), csak fodrászkellékesben lehet kapni.
bocsii :D
köszönöm szépen :)
Na a lényeg,ha gyakran hajvasalózol(akár göndöítés akár egyenesítés)mindig tisztítsd le a hajvasalónak a vasaló részét(én kikapcsolt hideg állapotban szoktam vatávval,esetleg pici alkohollal).A lényeg,hogy megragad sajnos a kosz a teflon részen,amit jól elkensz a hajadon,mikor használod.Szóval erre figyelj oda mindenképp!
A másik,hogy ha csak 3 naponta mosod a hajad,akkor az egyáltalán nem vészesen zsírosodó,sőt teljesen reális,heti 2x hajatmosni.
Képzeld el nekem ennél kb hosszabb a hajam és általában naponta! mosom,mert annyira zsírosodik....
Ha mosás után habozom a hajam és úgy szárítom+formázom,akkor max 2napot bír ki,de már a második nap délutánján mosom újra szinte(ha aznap voltam már valahol)....
Szerintem ne akarj mindig tiszta egyenes hajad.A szép természetes hullám,göndörség is tud tiszta ápolt rendezett hatást kelteni:)Csat,hajpánt,hajgumi.Jól be kell szárítani a hajad és kész:)
Nagy körkefével,kicsit bonyolult,de ha megtanulod és rutinod lesz,akkor gyors leszel:)Utána már csak fixálni kell waxszal,vagy spray-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!