Mit csináljak a hajammal?
Vékony szálú, nem valami dús a hajam, de persze nem mondhatni hogy kopaszos vagyok :D csak a fejem tetején ritkásabb, a többi részen teljes megvagyok elégedve :) Használok Varga hajcseppet, lassan lejár a 2 hónapos kúra (csak az elmúlt egy hétben elhanyagoltam és pár napot kifelejtettem), meg vagyok vele elégedve, nőttek új hajszálak :) A hajam amúgy elég hosszú (kb ilyen: [link] ) és már szinte átmenet sincs benne mert hozzánőtt az alsó réteghez... A problémám a ritkás haj a fejtetőn és hogy hullik. Gondoltam olyanra, hogy akkor talán könnyebben nőne, ha levágatnám jóval rövidebbre a hajamat (kb ilyenre: [link] ), mert nehéz lehet a súlya és lehet ezért hullik, mert nem tudja megtartani a hajhagymám a hajszálam súlyát. Van ebben amúgy igazság? Meg mág nem is tudok mit kezdeni a hajammal, mert se egyenes se göndör, tehát vagy vasalnom kell mindig, vagy göndörítenem, vagy összefognom de az is tök egészségtelen hosszútávon... Az ilyen rövidebb hajjal könnyű bánni? Szerintetek lassabban is zsírosodna a hajam? Kevesebb gondom lenne vele? Mi a véleményetek? Vagy van valami tippetek hogy mit tudnék még cisnálni most a hajammal? Néha beszoktam fonni is.
Gondolkodok a frufrun is, de nem arra a nagyon telt frufrura.. Az arcom egyébként kerek féleség, de nem az a nagyon kerek :D Szerintetek hogy állna?
Bocsánat, ha túl bonyolultan fogalmaztam :)
Szia, na nekem is hasonló a problémám, gondolkozzunk együtt :)
Van-e vashiányod, ez lehet hajhullás oka is.
Stresszelsz-e sokat? Szedsz-e szépségvitamint, kell a b-vitamint, esetleg sörélesztőt?
Fejmasszírozás jót tesz a hajhagymánk működésének. Nekem is hosszú a hajam és hullik sajnos, szedek vitamint, mist épp elfogyott, de a héten kapom a következő dobozzal, szedek majd vasat és én is elég sokat hordom felcsatolva, nem tudom mit egyek, nem szeretném levágatni, de jó lenne ha dúsulna. Hormonális problémák miatt is hullhat a haj, vagy csak egyszerűen ritka hajúak vagyunk, vékonyszálú és ezt el kell fogadni, ennek megfelelő frizurát készíteni.
van ötletem, hogyan lehet dúsabbá tenni, de ugye ezek csak trükkök, jó lenne valami végleges megoldás.
esetleg ricinusolaj? én ezt fogom most, állítólag csodákra képes, keress rá itt, rengeteg ilyen jellegű kérdést találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!