Lányok, szerintetek jól áll egy mérnöknek (infósnak) a hosszú haj?
(Igen, tudom, hogy hülye kérdés, de megfogalmazódott bennem és érdekelne a véleményetek)
Ápolt formában gondolnám természetesen.
Láttam egy-két olyan példaképet. Nekem is volt hosszú hajam, csak nyáron nagyon meleg volt és levágattam. Elég gyakran sportolok és nagyon izzadok is, ebből kifolyólag 1-2 naponta zsírosodik már a hajam és muszáj mosnom.
Wikipedia programozó (+gitáros):
Wikileaks-es bácsi (+nemzetközi bűnöző):
Jó lehet nem a legelőnyösebbek. De sztetek milyen haj meg arcszőrzet állna jól? Barna és egyenes hajam van
Nos, ha már így külön kezeljük az infósokat...
Egyetlen egy hosszú hajú ismerősöm van, aki informatikus, és neki nem áll jól. :(
ismerek szakállas hosszúhajú rocker animés infóst, de ő nem tetszik így sem és amikor leborotválta/vágatta, akkor sem tetszett. ez olyan mindegy. Nem ezen múlik hidd el! minden azon múlik, hogy milyen az arcod.
Bármit is teszel, ne felejtsd el, hogy UNDORÍTÓ a zsíros haj. :)
Én spec. szeretem a göndör félhosszú/hosszú hajat :) egyenest nem nagyon! A wikipédiás fazonnal meg ijesztegetni lehetne kisgyerekeket.
Uhh...mi köze van a hajviseletedhez annak, h mit tanulsz/ mivel foglalkozol? Ha vkinek jól áll a hosszú haj, felőlem lehet egy agyatlan szépfiú is, de megállapítom, h igen, neki jól áll.
Egyébként ha sokat sportolsz,
bocsi, nem fejeztem be, vmit félrenyomtam, és elküldte a válaszom.
Szóval ha sokat sportolsz, és a praktikusságra törekedsz, akkor nem annyira jó a hosszú haj. De tényleg az a lényeg, h neked személy szerint jól áll -e. Próbáld ki többféleképpen, valami csak bejön!
van akinek jól áll, pl. első linkeden:) és van akinek nem, pl. az ősz bácsi a második linken.
ha volt már hosszú hajad akkor csak tudod mi áll jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!