Hosszú haj= nőiesség?
Tudom, nem csak ezen múlik, de folyton azt olvasom mindenhol, hogy az a nő, akinek hosszú a haja. Úgy 2 éve levágattam a derékig érő hajam, vállig érőre, majd nyakig érőre. Nagyon szerettem a rövid hajat, jó volt. Most újra rámjött, hogy hosszú haj kell, és a kopmlexusaim is megjöttek vele.
Folyton azon gondolkozom, ha meglátok egy fiút, hogy biztos nem kellek neki, mert nincs szép, hosszú hajam. Meg hogy nem tekint nőiesnek. Most váll alá ér, még el fog egy ideig tartani, míg megnő.
Mit tanácsoltok, mire gondoljak ? Vajon reálisak a félelmeim a férfiakkal kapcsolatban ?
Az már régen nem jó, ha csak megnöveszti a haját, és elégedetten hátradől, mondván, hogy kész, nőies vagyok, de nem törődik a külsejével. Nem is erről volt szó, nálam nem a haj a nőiesség etalonja, de fontos kelléke.
Ez eddig oké.
Na, de hogy a kérdésemtől hogy a francba jutottunk el idáig, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!