Így sokkal jobb lesz? Fontos!
Figyelt kérdés
Most vágattam 10 centit a hajamból, és nem festem már pár hónapja,csak vasalom. Gyorsabban fog nőni?
16L
2011. nov. 26. 14:36
1/5 anonim válasza:
igen, biztosan
csak rossz a kategória
2/5 anonim válasza:
Masszírozgasd a fejbőröd halmosás előtt. Az serkenti a hajhagymák működését. A vasalást, ha lehet hanyagold.
24/n
3/5 A kérdező kommentje:
:) A ricinus olajtól tényleg gyorsabban nő?:O Hogy kell? Bele kell masszírozni?:$
2011. nov. 26. 14:58
4/5 anonim válasza:
Én az olajat nem ismerem, csak a masszírozást. :)
Igaz, nekem világ életembe kiemelkedően hosszú hajam volt. (májusban vágattam le, és 113 cm volt.)
Fontos, hogy ne terheld a hajad káros dolgokkal.(pl vasalás, festék)
De a növekedés genetikától is függhet. Van, akinek megáll 30cm után, és onnan már nem nő tovább, míg van, akinek akár több méteresre is megnő a haja.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére gyorsan nől a hajam, amikor nem festettem/vasaltam,akkor gyorsabban nőtt, amikor elkezdtem festeni(feketére),akkor lassabban nőtt. :/
2011. nov. 26. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!