Előfordult, hogy újra kezdtétek az exszel és sokkal jobb lett a kapcsolat?
2 ik vagyok
Ez szerintem teljesen arrol szol hogy együtt mit éreztek, mint ahogy leirtam van rá példa, de ezt ti alakitjátok !!
Szia!
Én is külön voltam a páromtól kb két hónapig. Majdnem 10 év után akartam szakítani vele. Hosszú hónapokig örlődtem, és jeleztem neki hogy gond van. Csak a szakítás alkalmával jött rá, hogy mekkora és milyen hibákat követett el. Két hónapig könyörgött, hogy adjak neki még egy esélyt. Megesküdött, hogy megválltozik.
Én megadtam neki az esélyt. Ez két éve történt. Eddig nem bántam meg, remélem nem is fogom!
Néha egy sokk segít jobban átgondolni a dolgokat. velem 1,5 év után szakított a párom. 1,5 hónap szünet után találkoztunk, és 1 hete vagyunk úgymond együtt. Ő össze akar költözni hamarosan, nekem viszont nem állt még helyre a bizalmam. Látni akarom, hogy tényleg akarja a kapcsolatot és engem. Most én vagyok bizonytalan. DE: van példa erre is, arra is. Az egyik barátnőm kb. minden héten szakított a párjával, mire összecsiszolódtak (nehéz természetű, helyzetű emberek mindketten), de nagyon szeretik egymást, tavaly házasodtak össze 5 év vihar után.
Szóval magadra hallgass. Csak őszintén.
Vannak emberek, akik tényleg összeillenek, akkor is, ha nem jönnek ki mindig jól és nem veszi őket körül a lila köd.
Én sokszor kezdtem újra párommal, de mindig sokszor veszekedtünk, manapság már megismertük egymást és magunkat annyira, hogy szünetelünk, amikor valamelyikünkre rájön a bolondóra.
Nem a másiktól. Csak ettől a hülye világtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!