A vékonyszálú haj tényleg csak egy hosszig tud nőni?
Vékonyszálú hajam van, növeszteni szeretném.
Valakinek valami jó tippjei hozzá?
A vastag szálú ugyanúgy csak egy hosszig tud nőni, de valóban ez rövidebb általában vékony szálú haj esetében. Viszont a vékony szálú is általában legalább fenékig érőre mindenkinek képes lenne megnőni. Ha nem nő a haj, annak 99%, hogy vagy belső oka van, vagy töredezett és letöredezik a vége.
Tippnek annyit tudok mondani, hogy használj rá sok ápoló terméket, kímélő sampont, bánj vele mindig nagyon óvatosan, ne formázd semmilyen módon, hordd feltűzve és 2-3 havonta 1 cm-t vágass a végéből.
köszönöm szépen a válaszokat :)
utolsó kommentelő, neked sok hajad van?
Nekem nagyon vékony szálú a hajam, szőkésbarna, és 80 centis. ( : Viszonylag sok, de azért nem veszek el a hajamban. Nagyon sokat stresszeltem korábban azon, hogy "jajj, olyan hosszú, és nem szép a vége, és hullik, és mi lesz Vele". Hajhullás ellen az lett a megoldás, hogy homoktövis kapszulát szedtem, az teljesen rendbe szedte. A végeket pedig 1-2 havonta levágatom anyukámmal, pontosabban az elvékonyodott részeket. A hajmosást sem viszem túlzásba, heti max. 2x mosom, korábban volt, hogy 3x is mostam, de mióta ritkábban mosom, szebb. Hajmosás után nem fésülöm ki a hajam, max. az ujjaimmal, óvatosan szedem szét a kócokat, - mert a fésű vizes állapotában sértheti a haj szerkezetét -, és kb. azonnal 2 copfban be is fonom. Vizes hajjal alszom - hajszárítót évek óta nem használok, igazából 2 okból, 1: egyszer begyulladt a kezemben egy régi hajszárító, és majdnem felgyújtottam a hajam : ' d, 2: megégetheti a hajam, nekem mindig is szárazabb volt a hajszárítótól, mint így. Reggelre a hajam szép hullásom lesz, és nem lapos, minden este ugyanígy befonom, illetve, ha egész nap itthon vagyok kb, akkor itthon is így hordom. Meg a fésű is fontos... hosszú hajra a bontófésű a legjobb! És sosem szabad durván fésülni, lehet elmegy Vele negyed óra, de megéri. Vasalni sem szoktam, másnak sem engedem, illetve nem használok rá semmilyen lakkot, fixálót, zselét, stb.-t.
Már csak arra kell megoldást találnom magamnak, hogy erősödjön a hajam szerkezete, talán a kókuszolaj, vagy az élesztő megoldás lenne rá...
19/L
wow, te akkor nagyon szerencsés vagy :)
nekem is vizes hajjal kéne aludnom és kevesebbet szárítanom.. nekem most úgy a hátam közepéig ér.. nemvagyok egy hajmilliomos :D kb 3 hónapja nem vasaltam, kenem mindennel hogy ne törjön :)
kb 11 éves koromig mindig így csináltam nem lett semmi baja :)
de most lehet megint elkezdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!