Másnak is ilyen a haja? Vagy csak nekem ennyire vékonyszálú?
Ha előre húzom a hajamat,akkor egy idő után vannak helyek közötte (jobban nem tudom elmagyarázni),de ha megfésülöm,akkor rendben van 5 percig aztán megint "összeáll" ilyen kis csomókba és nagyon idegesit (nem az összes csak egy pár,de az is az agyamra megy)
Vagy lehet igy rontotta el a fodrász?Akkor mit mondjak neki,hogy helyre hozza?
Nagyon szépenköszönöm aki elolvasta
Sajnos az én hajam is ennyire vékony szálú.:(
Mindig összeáll, nem zsíros, csak kis tincsekben van,és ha megfésülöm akkor még jó dús, de kb a rákövetkező 10-15 perc után már lelapult és össze vissza áll..
Pont ez van nálam is :(
Sőt ha pl. ma megmosom szép dús,reggelre meg olyan mintha végignyalta volna a boci :'(
ilyenkor úgy utálom
És ha már derékig érő lesz akkor is ez lesz?:(
Mert akkor nem tudom mit csinálok,épp növesztem jelenleg válltól 3 centivel ér,de ha már most ez van áá ..
Nekem is nagyon vékonyszálú, és lelapuló, és fésülés után 5 perccel már össze-vissza áll, szóval nem csak te vagy így... :( Ezért inkább összefogva hordom, jobb híján... :/
21/L
Én is összekötve hordom :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
mindenkinek ment a zöld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!