Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vékonyszálú hajból, vastagszál...

Vékonyszálú hajból, vastagszálút? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Több "problémám" is van.

1. Nagyon vékonyszálú a hajam, és nagyon sok/dús. Tudom sokan azt fogjátok mondani hogy örüljek neki, meg ilyenek, de tényleg idegesítően sok van, és nagyon oroszlánsörényes hatása van. Tehát első kérdés, hogy valahogy lehetne a ritkábbá vagy lelapulobbá tenni, hogy ne legyen ennyire dús? Ritkításon kívül. Egy hét és ugyan olyan lesz tőle.

2. Régen vasaltam a hajam sokat, és nem tudom attól van e, de nagyon száraz, és felül vannak olyan fura szálak, amik feketék és ilyen durva kemény tapintású hullámos. Ezeken lehet valahogy javítani? Levágni nem akarom hiszen akkor kopaszra kéne mert nem csak a végei ilyenek.

3. Hamar zsírosodásra? Valami házi "csodaszer" kéne, mert már sok mindent kipróbáltam drága samponok közül, olcsók közül de semmi. Igazából csak az felül zsírós, alul meg száraz nagyon...

4. Ja és utolsó. Nagyon vékonyszálú a hajam, és szeretném vastagabbá erősebbé tenni. Tehát lehetne valahogy vastagítani?

Bocsi a sok kérdésért, de gondoltam jobb ha egybe teszem az összeset, mint óránként külön-külön. :)

2011. nov. 6. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonló a hajam, de csak a Herbal Essences Ne törj le! hajpakolás.....de valami isteni! :) Az illata pláne, de a hatása is, a párom is imádja a hajam amikor ezzel van kezelve, puha, sima és illatos... kicsit drága tényleg,de még ezt az egyet próbáld ki...és barátnőm is ezt használja az extra hosszú-fenékig érő csodaszép természetes szőke hajára, de ő talán jobban meg van érte őrülve egy kicsit... én ki szoktam mosni belőle teljesen, de ő arra esküszik, h egy picit benne hagy...ígyis-úgyis imádjuk.
2011. nov. 6. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csak a "fő" kérdésedre válaszolnék, vékonyszálú hajból sehogy sem tudsz vastagszálút csinálni.
2011. nov. 6. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Cseréljünk. Nekem meg vastagszálú túlzottan is és idegesít.
2011. nov. 6. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Én hennát használok(a fő ,hogy eredeti legyen) azóta nagyon fényes,és sokkal erősebbek lettek a hajszálaim ha összefogom akkor is érzem,hogy több és erős.

Meg valamennyire sűrűsödött a hajam tőle.

2011. nov. 9. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Utolsó: Nekem pont az lenne a lényeg, hogy kevesebb legyen. :(

Amúgy a hennától nem lesz vöröses színű a haj?

2011. nov. 10. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!