Vékonyszálú hajból, vastagszálút? Lehetséges?
Több "problémám" is van.
1. Nagyon vékonyszálú a hajam, és nagyon sok/dús. Tudom sokan azt fogjátok mondani hogy örüljek neki, meg ilyenek, de tényleg idegesítően sok van, és nagyon oroszlánsörényes hatása van. Tehát első kérdés, hogy valahogy lehetne a ritkábbá vagy lelapulobbá tenni, hogy ne legyen ennyire dús? Ritkításon kívül. Egy hét és ugyan olyan lesz tőle.
2. Régen vasaltam a hajam sokat, és nem tudom attól van e, de nagyon száraz, és felül vannak olyan fura szálak, amik feketék és ilyen durva kemény tapintású hullámos. Ezeken lehet valahogy javítani? Levágni nem akarom hiszen akkor kopaszra kéne mert nem csak a végei ilyenek.
3. Hamar zsírosodásra? Valami házi "csodaszer" kéne, mert már sok mindent kipróbáltam drága samponok közül, olcsók közül de semmi. Igazából csak az felül zsírós, alul meg száraz nagyon...
4. Ja és utolsó. Nagyon vékonyszálú a hajam, és szeretném vastagabbá erősebbé tenni. Tehát lehetne valahogy vastagítani?
Bocsi a sok kérdésért, de gondoltam jobb ha egybe teszem az összeset, mint óránként külön-külön. :)
Én hennát használok(a fő ,hogy eredeti legyen) azóta nagyon fényes,és sokkal erősebbek lettek a hajszálaim ha összefogom akkor is érzem,hogy több és erős.
Meg valamennyire sűrűsödött a hajam tőle.
Köszi mindenkinek.
Utolsó: Nekem pont az lenne a lényeg, hogy kevesebb legyen. :(
Amúgy a hennától nem lesz vöröses színű a haj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!