Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak vele? Levágni...

Mit csináljak vele? Levágni nem akarom!

Figyelt kérdés
Növesztem a hajam, de még nem hosszú és egyszer volt egy kisebb köteg haj, ami nem állt jól bár annyira nem sok, mégis belevágtam, és ha hátra fésülöm a hajam, akkor nagyon látszik, és szerintem már nemsokára eljön az az idő, hogy hajráfot hordjak, de akkor nagyon látszani fog, mit lehetne vele csinálni? előre is köszi a válaszokat, és véletlenül se jöjjetek azzal hogy vágjam le a hajam!!!
2011. okt. 27. 13:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mást pedig nem tudsz vele csinálni, mint levágatni...
2011. okt. 27. 13:51
 2/12 anonim válasza:
Le is égetheted...
2011. okt. 27. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát ne fésüld hátra a hajad, és ne hordj hajráfot.
2011. okt. 27. 16:21
 4/12 A kérdező kommentje:
de mindenképp hátra akarom fésülni:\ nincs mégis valami módja, mit tudom én hajbeültetés vagy valami?
2011. okt. 27. 18:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Próbáld meg egy kicsit borotvával kirítkítani vagy megtépni, vagy mi annak a neve :D

És ha elvékonyodik a vége, akkor "beleolvad" a hajadba és nem lesz feltűnő.

2011. okt. 27. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Menj el egy fodrászhoz, és kérdezd meg őt, tud-e valamit kezdeni vele. Ha nem, akkor marad a vágás.
2011. okt. 27. 21:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: ezt el tudnád kicsit pontosabban magyarázni?
2011. okt. 28. 10:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy későn válaszolok.

Hát videót nem nagyon találok..

http://www.youtube.com/watch?v=hK1BcftdyaY&feature=related

de ő pl borotvával csinálja (3 perctől)

de én nem úgy gondoltam h az egész tincsen húzd végig hanem csak a tincs végén húzogasd át párszor kicsit gyengédebben, úgy hogy a tincs vége felé megfogod húzogatod rajta a pengét és az ujjadat csúsztasd egyre lejjebb a tincsen aztán a kezedben marad aminek kell :D és a hajad meg ritkább lesz és nem fog látszani az egyenes vágás hanem elvegyül majd a hosszú hajban.

2011. nov. 1. 20:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja és itt van még egy video, ha ollóval akarod, de ez nem annyira jó. :D
2011. nov. 1. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
2011. nov. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!