Növesztem a hajam, de még nem hosszú és egyszer volt egy kisebb köteg haj, ami nem állt jól bár annyira nem sok, mégis belevágtam, és ha hátra fésülöm a hajam, akkor nagyon látszik, és szerintem már nemsokára eljön az az idő, hogy hajráfot hordjak, de akkor nagyon látszani fog, mit lehetne vele csinálni? előre is köszi a válaszokat, és véletlenül se jöjjetek azzal hogy vágjam le a hajam!!!
de én nem úgy gondoltam h az egész tincsen húzd végig hanem csak a tincs végén húzogasd át párszor kicsit gyengédebben, úgy hogy a tincs vége felé megfogod húzogatod rajta a pengét és az ujjadat csúsztasd egyre lejjebb a tincsen aztán a kezedben marad aminek kell :D és a hajad meg ritkább lesz és nem fog látszani az egyenes vágás hanem elvegyül majd a hosszú hajban.
2011. nov. 1. 20:15
9/12 anonim válasza:
Ja és itt van még egy video, ha ollóval akarod, de ez nem annyira jó. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!