Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal? Ma...

Mit csináljak a hajammal? Ma teljesen eláztam. Lehetetlenül áll, de tegnap mostam, nem akarom ma is.

Figyelt kérdés
Eredetileg hullámos hajam van.Ma eláztam,begöndörödött,ami nem lenne baj,mert többnek látszik.viszont nagyon szöszös lett.Minden szál másfelé áll.Megmosni nem akarom,meg kivasalni sem,mert holnap is esni fog,valahogy meg kéne szüntetni a szöszösséget,mit tanácsoltok?
2010. ápr. 19. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

gliss kur pumpás balzsamod van? szerintem ha azzal befújod akkor nem lesz szöszös.MI az hogy szöszös????szálkás???vagy áramos?

2010. ápr. 19. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi!van igen.lehet bevetem!

a szöszös nálam azt jelenti,hogy göndör,de nem szép fürtökben,hanem olyan mint a vatta,szálló,seprűs.

köszi a választ!:)

2010. ápr. 19. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
csavargasd az ujjad köré a tincseket
2010. ápr. 19. 16:58
 4/4 A kérdező kommentje:
szerinted az segítene,ha tennék rá egy kis hajhabot,és körkefével rásegítenék?hajmosás után is meg tudom csinálni körkefével szépre,de sajnos elég hamar bezsírosodik,gyakran mosom,nem akarom már ezért is megmosni.
2010. ápr. 19. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!