Mit csináljak a samponommal? Nem akarom kidobni az egészet.
Figyelt kérdés
Pár hete vettem egy Syoss sampont (500 ml). Még csak párszor mostam meg vele a hajamat, de olyan szinten zsírosít, hogy már legelső nap is az alsóbb szálak töve zsíros. Nem akarom kidobni az egészet, mert még majdnem teljesen tele van. Esetleg ha keverek hozzá mondjuk WU2-t vagy valamilyen sampont, ami jobb zsíros hajra, akkor nem lesz ilyen? Vagy mindenképp ki kell dobnom? :/2011. ápr. 3. 15:12
1/7 anonim válasza:
ha ennyire szar akkor inkább felhasználod csak ne kelljen kidobni?
sajnos szerintem ki kéne dobnod mert nagyon nem tesz jót a hajadnak
semmi értelme kutyulni avval a másikat is tönkreteszed
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg add oda valakinek a családbol és vegyél magadnak egy másiat,vannak dolgok amiket nem éri meg csak azért elhasználni mert már megvetted.Elhiszem h nagyon nincs pénzük az embereknek de ilyen dolgokon szerintem nem kéne gondolkodni sem,valakinke bjön valakinek nem.Mondok azért egy gazdaságos dolgot hátha rávesz h lecseréld a samponod,asszem a rossmann ujságba láttam hogy nivea sampon mellé ajándék nivea sampon(500ft).Szóval 250 re jön ki egy sampon.
4/7 anonim válasza:
Esetleg ajándékozd el. Nincs a családodban, ismerőseid közt más, aki felhasználná? Hátha az ő hajtípusának megfelel.
5/7 anonim válasza:
Én folyékony szappannak szoktam a rosszabb samponokat elhasználni. Beletöltöm pumpás flakonba, és azzal mosunk kezet. Vagy ezekkel szoktam mosni a hajkeféimet, fésűket, néha a bútorok törölgetéséhez, vagy felmosáshoz is használom.
6/7 anonim válasza:
lehet vele mosni a gyapjút is, ha jól emlékszem.
meg a szőnyeget, ilyesmit,használd el arra.
7/7 anonim válasza:
vagy ajándékozd el, vagy használd takarításra.
kiválóan lehet vele felmosni, vagy ha kedved van, akkor ruhákat is moshatsz vele, nem lesz tőle semmi bajuk.
esetleg folyékony szappannak is beválhat, ahogy azt valaki más is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!