Más is szereti nyomkodni a miteszereit vagy csak én vagyok
ilyen elvetemült? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ne kezdjem el nyomkodni, ha unatkozok, hanem csak mondjuk kéthetente egy gőzöléssel egybekötve..
Köszi előre is!:)
2009. máj. 4. 16:56
1/9 anonim válasza:
én mindig nyomkodom, nem lesz töle semmi bajom, és jobban is néz ki
nyugodtan nyomkodd te is
17/L
2009. máj. 4. 17:14
2/9 anonim válasza:
Én minden este ott ragadok a tükör előtt, mert mindig találok valami kinyomni valót az arcomon. A férjem mikor benyit és meglátja mit csinálok rám szól, hogy olyan szép a bőröm, nincs rajta semmi amit ki kéne nyomni, szóval hagyjam abba. Egyébként szerintem jobb, ha a kozmetikusodra bízod az ilyesmit, mert elfertőzheted azokat és csak csúnya piros pöttyökké változnak. ( Sajnos most nekem is az utóbbival kell küzdenem, mert nem bírtam magammal...)
2009. máj. 4. 17:19
3/9 A kérdező kommentje:
Én is azért kérdeztem, mert piros szokott utána lenni..:S szóval nem jó, ha nyomkodom szerintem, csak valahogy mindig találok valami kinyomnivalót és nem tudok ellenállni. Gondoltam hátha vki tud írni nekem valami ötletet, hogy hogy álljam meg.
2009. máj. 4. 17:24
4/9 anonim válasza:
Én is csináltam régebben, de rájöttem, hogy jobban járok, ha abbahagyom. sokszor nagyon csúnyán "kivégeztem" az arcomat, másnap meg kentem magamra kilóra az alapozót. ja, én a karomat is nyomkodtam... ördögi kör. ez egyébként ugyanolyan kényszeres cselekvés, mint a hajcsavargatás, körömrágás... stb. abbahagyni úgy tudod, ha egyszer s mindenkorra elhatározod, hogy nem csinálod többet. eleinte igen nehéz lesz megállni, de arra kell gondolnod, mennyire csúnya lesz a bőröd egy egy ilyen akció után. és nem mellesleg felül is fertőzheted a hámszöveted, és ronda keléseid is nőhetnek!
2009. máj. 4. 17:44
5/9 anonim válasza:
én is mindig nyomkodom. és megnyugtat a tudat, hogy megszabadultam egy csomó kis zsírtól. de ha nem akarod, egyszerűen radírozd le attol egy kicsit kiszárad, és amúgy meg ne nézegesd magad sűrűn 15/L
2009. máj. 4. 18:07
6/9 anonim válasza:
Hu en gyulolom meg nezni is ... Brrrr...
De a noverem? Oneki nincsenek miteszerei, s nem orul neki
Sok mindent ajanlott regebben nekem azert h kinyomhassa az enyemeket :)) O nagyon elvezi :D Sokszor meg penzt is akart adni csak hogy engedjem neki :))
2009. máj. 4. 18:15
7/9 anonim válasza:
Igen, az egy nagyon jó 5let, hogy nem vizsgálgatod az arcod annyit. igy kisebb a kísértés a nyomkodásra. én amúgy úgy szoktam le erről a dologról, hogy csak akkor néztem tükörbe egy ideig, ha nagyon muszáj volt.
2009. máj. 4. 19:56
8/9 anonim válasza:
Én is szeretem, de én úgy mondok ellent, hogy bekenem vagy sószappannal, vagy leszárítós krémmel. Úgy nem látom :D
2009. máj. 4. 21:12
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igyekszem!:)
Kedves Utolsó! ÉS milyen a sószappan?? Én is most rendeltem, még nem érkezett meg, kíváncsi vagyok , hogy milyen . Pattanásom nincs sok, igazából azzal van a gond h száraz meg zsíros egysezerre a bőröm és azt várom h helyrehoozza a sószappan. Neked bevált?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!