Hónaljat szőrteleníteni szokott valaki szemöldökcsipesszel? Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült.
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 15:17
1/10 anonim válasza:
Olvastam,hogy nem szabad epilálni és gyantázni sem! (mert a gyökerénél fogva tépi ki a szőrt) ezek szerint szemöldökcsipesszel sem lenne szabad,mert olvastam valahol,hogy valami betegséget okoz,lehet hogy rákot,de nem vagyok biztos benne! Én egyébként csak borotválom..
2/10 anonim válasza:
Szemöldök csipesszel?Hát ilyenröl miég nem hallotam,vannak ötletek de én inkább maradok a borotvánál:)
3/10 anonim válasza:
Hát igen,elvetemült vagy:))
Fél perc alatt leszedem az epilátorral,az csak rövid ideig fáj.
4/10 anonim válasza:
elég pepecs munka, én csak egyszer csináltam így, amikor érettségire tanultam, illetve kellett volna, de nem fogott az agyam. most gyantázom, és nem, NEM okoz rákot. Kedves 1.: akkor vajon nem tiltották volna már be? mekkora hülyeség!...
5/10 anonim válasza:
Én csak az egyik hónaljamat szedem ki szemöldökcsipesszel, de azt sem végig. Mert a bal hónaljamban van egy szemölcs féle, amiből kiáll egy szőrszál, és onnét azt nem szabad kitépnem... Így annak a környékéről muszáj csipesszel... =/
15/L
6/10 anonim válasza:
Én is szoktam! Sőt, pár éve mikor családdal utaztunk Horvátországba, a kocsiban elkezdtem a lábamat is csinálni. 10 óra alatt végeztem is vele :D
7/10 anonim válasza:
én is szoktam.. néha ha van időm, és nem unom:D
8/10 anonim válasza:
én is :D nekem is epilátorral kéne próbálkoznom, a lábamon már meg sem érzem, de a hónaljtól félek :) de majd egyzser kipróbálom.
9/10 anonim válasza:
Fakír vagy :D. De egyszer én is kipróbáltam, de nem volt türelmem mindet kitépkedni egyenként, igy maradt a borotva, meg a szőrtelenítőkrém, mikor melyik.
10/10 anonim válasza:
jó hogy nem a lábadon is azzal szeded xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!