Lányok, ti hány naponta mostok hajat?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 21:23
11/26 anonim válasza:
2 naponta, sajnos muszáj, bezsírosodik, úgy meg csak nem mehetek dolgozni meg suliba.
12/26 anonim válasza:
Ha itthon vagyok, mint most, akkor 3-4 naponta. Amúgy suliidőben vagy melóba járáskor 2-3 naponta.
13/26 anonim válasza:
vasárnap,kedd, csütörtök:)
nagyon zsírosodik:S
14/L
15/26 anonim válasza:
Minden nap, mert minden nap vasalom és így nem töredezik.
16/26 anonim válasza:
Hetente 2x. De nekem is hamar zsírosodik.
17/26 anonim válasza:
Minden nap? Jó ég. :) én is kétnaponta mosom, de moshatnám épp háromnaponta is, csak én úgy tök rosszul érzem magam a hajam alatt. Akkor még nem annyira zsíros, de én inkább megmosom kétnaponta. Meg imádom a samponom illatát. :)
18/26 anonim válasza:
Kétnaponta, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót. :/ Elegem van belőle, mert másból se áll lassan az életem, de bízom a csodában és még nem vágatom le.
Alapvetően kétszer mostam hetente. De azt is sok macerának éreztem néha. XD
19/26 anonim válasza:
Most 3 naponta kb., tehát egy héten kétszer mondjuk. De próbálom a heti egyre szoktatni. Ha meg zsíros...hát zsíros...nem tudok vele mit csinálni, máshogy nem megy a szoktatás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!