Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne kelljen...

Mit csináljak, hogy ne kelljen 2 naponta hajat mosnom?

Figyelt kérdés
A 2. nap után már annyira zsíros a hajam,hogy kénytelen vagyok megmosni. :( De ezt nem szeretném tovább folytatni.:/ Tudnátok valami módszert ajánlani? Vagy sampont/balzsamot?
2011. szept. 15. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csináltam, hogy mindig egy nappal kiljebb toltam a hajmosást. Fogd akkor össze ha már zsíros. Tudom h rossz érzés, de én két héten keresztül kibirtam, utána már sokkal jobb volt. Most heti kétszer mosok hajat :)
2011. szept. 15. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Két naponta tök normális a hajmosás.Vágasd kopaszra és nem lesz többé gondod.
2011. szept. 15. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt a bajom amíg az anyukám egyszer hajfestés után megmosta a hajam meleg aztán hideg vízzel. xD Hülyeségnek tartottam, de nekem amíg 2-3 naponta kellett megmosnom a hajam, most már hetente max 1-2x

trükk: meleg vizes hajmosás után öblítsd át hideggel is :)

2011. szept. 15. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

Másodiknak nincs igaza, heti 3×, vagy maximum 3× szabad megmosni.

Lehet a sampon a ludas. WU2, head and sholders. Nekem ezek váltak be.

2011. szept. 15. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2× *
2011. szept. 15. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Én befontam afrora, több, mint 100 apró fonatom van (házi gyártás :)), azóta hetente egyszer mosom :). Szóval kitoltam az időt heti egy alkalomra, remélem ha szétbontom a hajam, nem fog olyan gyorsan zsírosodni mint egyébként. Én is kétnaponta mostam.
2011. szept. 15. 20:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Értem,köszi :)

Én is WU2-vel mosom :D

Csak az a helyzet,hogy vállig érő,tépett hajam van,szóval nem nagyon lehet összekötni,meg am se szeretem meg nem is áll jól nekem. :/

2011. szept. 15. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Jó levegőjű helyen élőknél, gyerekeknél, száraz bőrűeknél olykor két-három hét is eltelhet két hajmosás között anélkül, hogy közben hajuk ápolatlan hatást keltene. Egyébként általában hetente egyszeri, legfeljebb kétszeri mosás javasolt, néha a frizura kedvéért is beiktatható egy-egy.

Az ennél gyakoribb mosás igénybe veszi a hajat, és kiszárítja a fejbőrt, hacsak nem kímélő, naponkénti használatra is alkalmas samponnal mossuk. A gyorsan zsírosodó hajat akár naponta is lehet tisztítani.

Fontos, hogy mindig a mosási gyakoriságnak és a haj- és bőrtípusnak megfelelő sampont kell választani. A samponokkal szemben támasztott legfontosabb követelmény, hogy kémhatása bőrsemleges, azaz enyhén savas, 5,5 pH-jú legyen.

Ezen túl fontos az egyéni tapasztalat, hiszen lehet, hogy az ismerős által ajánlott termék a mi hajunkon nem válik be; ragadós, fésülhetetlen marad a hajunk. Ez semmiképp sem jó, mert ettől a hajszálak fokozottan sérülnek, roncsolódnak.

2011. szept. 15. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen volt. a kókuszolaj segített. hajmosás előtt beolajoztam a hajam, és hagytam állni rajta. a tövére is raktam, meg a hajvégekre. 2x sampon, és utána rakok rá tejes pakolást(balzsam helyett). sokat segített, már 5 napot is kibír szépen a hajam.
2011. szept. 16. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia én is ebben a cipőben járok Wu2-vel mosok hajat..és semmi hetente 3x mosok hajat..de ha tudsz valamit akkor írj légy szíves.!(: köszönöm: D
2011. dec. 26. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!