Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoliba járok, és nem értem...

Szoliba járok, és nem értem miért van az, hogy a hasamon már egész szépen lebarnultam, a kezemen, a lábámon még nem annyira barnultam le? !

Figyelt kérdés

Elég világos bőrű vagyok.A lábam, a kezem felső része és az arcom, mégviágosabb "volt".Eddig heti 2szer jártam el álló szoliba 6percre, mostantól 2naponta szeretnék 6percre.Már nem nagyon égek meg.Most jönnek a kérdéseim:

-Miért van az, hogy a hasamon egész szépen lebarnultam, a tőbbi testrészeimmel elentétben.

-Később egyenletes barnaságra számíthatók, vagy a hasamat a tőbbi testrészem nem fogja utolérni, azaz a hasam mindig barnább lesz a tőbbi részemél?

-Menyi idő múlva számíthatok szép arna színre ha alapból nagyon világos bőrőm volt és eddig kb 5ször voltam?

-Azt se értem miért van, hogy külömbözö szituációba kifehéredik a kezem, vagy a karom, pl: otthon egész jó színe van kezemnek kimék az útszára, (vagy buszon) és ott teljesen kifehéredik, aztán később megint visszanyeri színét?!

2009. máj. 2. 05:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az állószoliban így szokott lenni. Vannak testrészek, amelyek kevésbé barnulnak. És mehetsz akárhányszor, azok mindig világosabbal lesznek. Én is így voltam vele. Nekem a hátam, a hasam a combom, ami szépen barnult. De a lábam, vállam, mellkasom kevésbé. A fekvőszoliban viszont egyenletesen lehet barnulni. Ne kérdezd miért van ez, mert én sem tudom, csak tapasztaltam. Én azóta fekvőbe megyek. Egyébként meg nem fehéredsz ki különböző helyeken, csak a fényviszonyok játszadoznak. A bőr nem olyan színű például napsütésben, esős-borús időben, vagy odabenn a lakásban természetes fényben, vagy mesterségesben. Ha pedig világos bőrű vagy, akkor óvatosabbnak kell lenned, mert ez a fajta bőr, könnyebben lepirul. A kétnaponta 6 perc pont jó, ha szépen le akarsz barnulni. De ajánlom, hogy menj fekvő szoliba. Majd megfigyelheted a változást, hogy ott mennyivel egységesebben barnulsz.
2009. máj. 2. 08:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én fekvő szoliba szoktam járni és nekem így is a lábam és a kezem kevésbé barnul mint a hasam a combom,hátam stb.Szerintem nem feltétlen szoli függő:)
2009. máj. 2. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
nekem is nagyon fehér a bőröm és ugyanígy vagyok vele. hogyha kint vagyok szabad ég alatt, nappal, akkor olyan "fura fehérnek" látszik a bőröm, de bent egy kicsit sötétebb féynviszonyok közt pedig csokibarnának látszom. úgy látzsik ez egy hátránya a mesterségesen nyert barnaságnak, legalábbis én nem szoktam ezt tapasztalni mikor a naptól barnulok le
2009. máj. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!