SOS! Tök idiótán barnultam le, feltűnő helyen! :D Mit csináljak? :D
Figyelt kérdés
Tök nyugodtan sétálgattam haza, mélyebb kivágású felsőben, és a táskám keresztbe volt akasztva rajtam, a nap meg sütött, olyan 12 körül lehetett. Most úgy nézek ki, hogy a mellkasom le van barnulva (de az is ám ilyen színátmenetes jobbról-balra, merthogy oldalról sütött a nap!)és a két cicim között meg van egy fehér sáv, ahol a táska pántja volt! :D:D:D Mit csináljak ezzel? Egész nyáron járjak magas nyakú cuccban, hogy ne lássák, vagy el fog múlni?:D Volt már veletek ilyen? :D2011. máj. 28. 19:05
1/9 anonim válasza:
menj ki szerintem napozni. idovel egyenlitodni fog.
3/9 anonim válasza:
lol:D menj el szolizni attól szerintem egyenletes lesz
5/9 A kérdező kommentje:
de a naptól nem az lesz, hogy a világosabb részek is barnábbak lesznek, meg a sötétebbek még barnábbak? És akkor ugyan az a szitu marad, csak egy fokkal sötétebben ?:S :D
2011. máj. 28. 19:43
6/9 anonim válasza:
Akkor barnító krém vagy nem tudom :/
7/9 anonim válasza:
Nekem a vállpántom helye maradt fehér, míg máshol barna lett. Kifeküdtem vállpánt nélküli fölsőben napozni, és a fehér sötétedik, de a barna nem lett sokkal sötétebb, így már nem olyan éles a kontúr.
9/9 anonim válasza:
szerintem radírozd le ott bőrt, és akkor hamarabb lehámlik a lebarnult rész:) de alapozót is rakhatsz oda addig amíg nem kopik le...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!