Lebarnultam, és nagyon jó színem lett. De az arcomról nagyon hamar kikopik a szín, és egy hét se kell már szinte fehér is. Mit tegyek hogy jobban megmaradjon rajta?
Figyelt kérdés
Krém , vagy napozási praktikák esetleg? a lábam a karom stb..megmarad barnának de az arcomrol lejön...:(2011. aug. 13. 13:08
1/5 anonim válasza:
Szedjél karotin+ E vitamin tablettát, nagyon hatásos, a benne lévő karotin és vitaminok segítenek a bőr színét
megőrizni. Vagy/És egyél mindennap egy-két szál sárgarépát nyersen, szintén karotint tartalmaz, maximálisan hatásos!
2/5 anonim válasza:
Örülj neki, a fehér bőr szép. használj bronzosító púdert vagy gyöngyöcskéket, az szép színt ad. Szerintem nem érdemes napoztatni az arcbőröd, mert hamar ráncos, pigmentfoltos lehetsz...attól már nem tudsz megszabadulni:(
3/5 anonim válasza:
Én nem szeretem a fehér bőrt, sokkal jobban meglátszik rajta minden egyes bőrhiba ráadásul sokkal de sokkal kevesebb embernek áll jól mint azt hinnék. Sápadt hatást kölcsönöz, a barna egészségesebb.
De figyu, ha forgatásra mész, ott úgyis kisminkelnek, ha meg csak statiszta vagy, a kutyát sem érdekli az arcszíned :) De a karotin valóban tökéletes a barnaság megőrzésére.
4/5 anonim válasza:
Úh, bocsi, a forgatást nem is te írtad hanem egy másik barnulni vágyó pár kérdéssel alattad.
5/5 A kérdező kommentje:
jajj de sokan írtatok köszi a répát kiprobálom...D
2011. aug. 13. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!